تالیف کتاب انگلیسی (Dynamic Behavior of Atomic Force Microscope Cantilevers)

۱۴ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۵۵ کد : ۳۸۰ اخبار

توسط عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند انجام شد:

تالیف کتاب انگلیسی (Dynamic Behavior of Atomic Force Microscope Cantilevers)

بررسی میکروسکپ نیروی اتمی با هدف ارتقاء تصاویر گرفته شده توسط این میکروسکپ،موضوع کتاب دکتر علی صادقی مدیر گروه مهندسی مکانیک واحددماوند با عنوان (Dynamic Behavior of Atomic Force Microscope Cantilevers) است.

دکتر صادقی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهارداشت:تالیف این کتاب حدود 3 سال بطول انجامید و در نهایت درتاریخ نهم دیماه سال جاری توسط موسسه آلمانی Lap Lambert در تیراژ 2000 نسخه به چاپ رسید.

وی افزود:این کتاب در 196 صفحه و 4 فصل به همراه خلاصه نتایج تهیه شده است.

مدیر گروه مهندسی مکانیک واحددماوند بیان داشت:در فصل اول میکروسکپ نیروی اتمی معرفی وبررسی شده،درفصل دوم شاهد مدل سازی ریاضی میکروسکپ هستیم؛درفصل سوم به آنالیز حل مدلهای ریاضی پرداخته ام و در فصل آخر نتیجه گیری با هدف ارتقاء حساسیت تصاویر میکروسکپ انجام شده است.

چاپ 9 عنوان مقاله ISI در ژورنالهای معتبر از کشورهای انگلستان، آمریکا، کانادا و ژاپن،چاپ و ارائه 13 عنوان کنفرانس بین المللی،انجام 7 عنوان طرح پژوهشی وانتخاب دکتر علی صادقی به عنوان پژوهشگر برتر واحد دماوند در 3 سال متوالی (88 تا 90) در کارنامه درخشان این استاد جوان دیده می شود.

وی همچنین عضو هیات رییسه ششمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب یابی (CMFD 2012) در دانشگاه صنعتی شریف تهران، 9 و 10 اسفند ماه 1390بوده وهمکاری با شرکت ملی نفت ایران وشرکت نفت فلات قاره ایران از سوابق اجرایی نامبرده می باشد.

دکتر صادقی ازمهرماه 1386 عضو هیات علمی تمام وقت واحد دماوند است و در این مدت آزمایشگاه های مقاومت مصالح و دینامیک ماشین و کارگاه های جوشکاری و ورق کاری و ماشین ابزار تحت نظرو مشاوره وی راه اندازی شده است.

مدیر گروه مهندسی مکانیک واحد دماوند بصورت مدعونیز با واحدهای علوم وتحقیقات تهران، قزوین، ابهر، خرم آبادو تهران مرکزی همکاری داشته اند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFA