۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۸ کد : ۳۷۹۴ اخبار

حضور مدیر کل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دماوند
مهندس محمد روزبهانی مدیر کل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد در شورای فرهنگی واحد حضور یافت. در ابتدای جلسه، رئیس واحد به خوش¬آمدگویی پرداخت و بر اهتمام جدی واحد در عرصه فرهنگی تأکید و پاره ای مشکلات را خاطر نشان کرد.
در ادامه، معاون فرهنگی و دانشجویی، گزارشی از اقدامات حوزه مربوط در یکسال اخیر را ارائه کرد. رئیس اداره فرهنگی و اجتماعی نیز به بیان برخی معضلات و نیز پیشنهادها پرداخت.

حضور مدیر کل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد دماوند
مهندس روزبهانی هم سیاست ها و اولویت های جدید حوزه فرهنگی را تبیین نمود. وی با تأکید بر ضرورت اولویت بندی با توجه به محدودیت های بودجه ای، خاطر نشان نمود رسالت ما اثرگذاری بر اقطات مؤثر در حوزه فرهنگی اعم از استادان، دانشجویان فعال فرهنگی، فضای مجازی و رسانه و ... است. مدیر کل تشکلها در ادامه بر توجه ویژه و خوانش مستمر هفت محور بیانیه گام دوم در برنامه ها تأکید کرد. وی همچنین از ضرورت ایجاد فضای مناسب برای نقد کردن مسؤولان از سوی دانشجویان و تقویت روحیه پرسش¬گری سخن گفت. در ادامه دکتر مهدیون معاون اداره کل تشکلها نیز بر ضرورت کار تشکیلاتی و هم افزایی در این راستا و آسیب های عمل کردن به صورت فردی تأکید کرد.
مدیر کل جدید تشکلهای اسلامی دانشگاه، در جلسات جداگانه دیگری، با اعضای هیأت مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و نیز فعالان فرهنگی دیدار کرد و به گفت وگوی دو سویه در این زمینه پرداخت.