دیدار رئیس دانشگاه آزاد دماوند با فرماندار شهرستان دماوند

۰۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۷۶۴ اخبار

دیدار رئیس دانشگاه آزاد دماوند با فرماندار شهرستان دماوند

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با مهدی حیدری فرماندار شهرستان دماوند دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که در فرمانداری دماوند برگزار شد، محمود صفری رئیس دانشگاه  آزاد دماوند ضمن تشکر از حضور فرماندار در دانشگاه آزاد دماوند در جلسه بانماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی،  به ارائه گزارش اجمالی از روند شکل گیری و رشد واحد پرداخت و برنامه های آینده دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی را بازگو نمود.

وی ضمن تشکر از حمایت های همیشگی فرمانداری از واحد دماوند به تصویب رشته های جدید اشاره و اظهار کرد: رشته های جدید بدون آزمون در مقطع کارشناسی ناپیوسته شامل کارشناسی حرفه ای حقوق(حقوق ثبتی)، ایمنی صنعتی و محیط کار و مهندسی اجرایی عمران و در مقطع کارشناسی پیوسته رشته های مدیریت مالی و مدیریت کسب و کارهای کوچک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به تصویب رسیده است.

وی افزود: با تصویب این رشته ها، تعداد رشته های این واحد دانشگاهی در مقاطع کارشناسی پیوسته وناپیوسته به تعداد 34 رشته رسید و ان شا ا.. در آینده نزدیک  و در کنار رشته ی پرستاری، برخی رشته های مرتبط گروه علوم پزشکی را نیز به جمع رشته های واحد دماوند اضافه خواهیم کرد.

صفری گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه، از نخستین ساعات با تشکیل یک کارگروه،  موارد مختلف آموزشی، اداری و بهداشتی را بررسی و راهکارهای مخصوص از جمله ضد عفونی کردن روزانه محیط و راه اندازی صدها ساعت کلاس مجازی را با توجه به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اجرا نمودیم تا ضمن توجه به سلامت اساتید، کارکنان و دانشجویان، خللی در امور آموزشی و اداری دانشگاه ایجاد نشود.

کمک به رشد و توسعه شهر بویژه در بعد اقتصادی و فرهنگی،جذب نود درصدی کارکنان بومی،احداث ساختمان ها و فضاهای مختلف اداری،ورزشی،آموزشی و کارگاهی، توجه به روش های نوین درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه، توجه به ایجاد مدارس سما در کنار آموزشکده سما واحد دماوند، وجود کتابخانه مجهز با حدود پنجاه هزار جلد کتاب، ایجاد مراکز رشد شرکت های دانش بنیان، تاسیس مرکز تحقیقات انرژی های تجدیدپذیر، فعالیت مرکز بتن و آسفالت دانشگاه، قابلیت دسترسی به مقالات علمی خارجی، فعالیت تیم رباتیک واحد، توجه به جذب دانشجویان جدید و در عین حال افزایش کیفیت علمی و کیفی سازی آموزش از جمله دیگر مواردی بود که رییس دانشگاه آزاد دماوند در این دیدار، مطرح نمود.

فرماندار دماوند در این جلسه فعالیت های مختلف دانشگاه را خوب و مثمر ثمر ارزیابی و از زحمات چند ساله مسئولین واحد تقدیر کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

( ۱ )