برگزاری جلسه بررسی مطالبات صنفی دانشجویان و تشکیل مجمع نخبگان دانشگاه

۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۶۶۰ اخبار

جلسه بررسی مطالبات صنفی دانشجویان و تشکیل مجمع نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد
با حضور دکتر مهدی ملک محمدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد واحد دماوند و جمعی از دانشجویان نخبه، جلسه بررسی مطالبات صنفی دانشجویان و تشکیل مجمع نخبگان در فضایی صمیمانه برگزار شد.

در این جلسه دانشجویان به بیان نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در زمینه های مختلف آموزشی، اداری، پژوهشی و دانشجویی پرداختند.
تشکیل مجمع نخبگان دانشگاه و همزمان با آن پررنگ تر شدن ارتباط انجمن های علمی دانشگاه با سایر دانشگاه های معتبر، ایجاد قابلیت دانلود کلاسهای ضبط شده ی آموزش مجازی برای گوشی های تلفن همراه، توجه هر چه بیشتر به دانشجویان رتبه برتر و معرفی آنها و ده ها مورد دیگر از جمله مطالبات و پیشنهادات دانشجویان در این جلسه بود.

مشاهده لینک خبر