اطلاعیه گروه معارف اسلامی در خصوص کلاسهای آموزشی

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۵۲۰ اطلاعیه ها

با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی و به منظور جبران جلسات درسی لغو شده  گروه معارف اسلامی در تعطیلی اضطراری دانشگاه هابا استفاده از اموزش مجازی خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمایید:
۱-ثبت نام در سامانه اموزش مجازی دانشگاهیان ec.nahad.ir ، انتخاب گزینه دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه و هم چنین انتخاب درس معارف مورد نظر
۲-برای جبران هر جلسه کلاس حضوری، گذراندن حداقل دو جلسه از دروس اموزش مجازی الزامی است بنابراین از بین دروس پیشنهاد شده در سامانه اموزش مجازی ، درس یا دروسی را انتخاب نمایید که حداقل ۸ جلسه اموزشی داشته باشد.
۳-با اتمام هر درس مجازی و ازمون پایانی ان ، گواهینامه مربوط به ان درس از سوی سامانه صادر خواهد شد.
۴-انجام اموزش مجازی توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده ، ۴ نمره از ۲۰ نمره ازمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد و پس از شروع مجددکلاس های دروس معارف ، ارائه خلاصه ای از دروس گذرانده شده مجازی به صورت کنفرانس توسط دانشجویان ضروری است.
۵-به دانشجویان توصیه می شود مراجعه به سامانه اموزش مجازی دانشگاهیان را هر چه زودتر انجام دهند و ان را به روز های اخر بازه زمانی معین شده (شروع کلاس های حضوری در سال جدید ) موکول ننمایند.
۶-برخی از اساتید جزوه اموزشی ، نکات مهم و سرفصل های درسی را به پورتال شخصی شما ارسال نموده اند لطفا ان ها را مطالعه نمایید و در صورت لزوم با استاد خود از طریقی که اعلام شده است مرتبط باشید.

( ۲ )