۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۴۹۴ اخبار

دکتردهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی :

دکتر روح ا.. دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جریان بازدید از واحد دماوند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند آمادگی لازم برای تشکیل سرای نوآوری، نوسازی تجهیزات را دارد.

دکتر روح ا.. دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جریان بازدید از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی واحد دماوند اظهار کرد: سرای نوآوری مانند دانشکده است، اما از عنوان سرای نوآوری برای آن استفاده می‌کنیم، چرا که دانشکده‌ها موضوعی بوده، اما سراها تخصصی هستند.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد سراهای نوآوری به دنبال تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم است تا مدرکی که به دانشجویان خود می‌دهد، مدرک کارآفرینی، فناوری و نوآوری باشد و بتواند کارآفرینی و اشتغال زایی جوانان را تأمین کند.

معاون تحقیقات فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص واحد دماوند نیز گفت: در بازدیدی که از امکانات و کارگاه های واحد دماوند انجام شد و با توجه به نزدیکی این واحد دانشگاهی به تهران، به این نتیجه رسیدیم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند آمادگی لازم برای تشکیل سرای نوآوری، نوسازی تجهیزات را دارد و میتواند در این عرصه نقش آفرین باشد.

فیروزآبادی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تحولات عظیم و اتفاقات مبارکی که با جدیت در واحدهای مختلف دانشگاهی در حال رخ دادن است، شاهد رشد و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور باشیم.

دکتر محمد جواد صدری مهر مدیر کل تجاری سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر مصلحی معاون وی به همراه دکتر رحیمی مشاور بازاریابی و صادرات دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این بازدید حضور داشتند و پتانسیل های واحد دماوند را ارزیابی نمودند.

( ۱ )