اطلاعیه های مهم صندوق رفاه دانشجویی در خصوص واه های مهر و رسالت

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۴۶۷ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان گرامی که درسامانه ساجد درخواست وام ثبت کرده ووام قرض الحسنه مهر ایران برای انها تایید و وضعیت ((درخواست درحالت مصوبه سازمان صادر شد)) می باشد، با مراجعه به یکی ازشعب بانک فوق درسراسر ایران میتوانند جهت تکمیل پرونده وادامه کار اقدام نمایند.
لازم به ذکر است جهت اخذ تاییدیه، نیازی به مراجعه به دانشگاه نمی باشد.
نکته: درهنگام مراجعه به بانک، کارت ملی به همراه داشته باشد و باتوجه زمانبر بودن روند دریافت وام از بانک، هرچه سریعتر نسبت به انجام آن اقدام نمایید و این امر را به لحظات اخر موکول ننمایید.

قابل توجه دانشجویانی که درسامانه ساجد ثبت درخواست وام داشته اند ووام بانک قرض الحسنه رسالت برای انها تایید شده جهت ارائه مدارک باتوجه به موارد ذیل به صندوق رفاه دانشجویان مراجعه نمایند.
الف:دانشجوً د‌ارای چک صیاد می باشد:
۱-کپی کلیه صفحات شناسنامه
۲-کپی کارت ملی هوشمند پشت ورو
(درصورتی عدم کارت ملی هوشمند کپی پشت وروی کارت ملی +رسید پستی وسی هزار تومن وجه نقد)
ب:اگر دانشجوً چک صیاد ندارد
۱. وجود ضامن دارای چک صیاد
هم ضامن وهم دانشجوً می بایست مدارک قید شده در بالا را همراه داشته باشند حضور در صندوق رفاه الزامی است.

راهنمای درخواست وام شهریه از صندوق رفاه دانشجویان:

با توجه با ابلاغیه شیوه نامه جدید پرداخت و بازپرداخت وام شهریه، فرایند اجرای دریافت وام شهریه از نیمسال تحصیلی جاری بصورت ذیل می باشد:
2- ثبت درخواست وام بعد از بررسی و تائید توسط کارشناسان دانشگاه و صندوق رفاه به بانک ارسال می گردد.
3- بعد از تائید ثبت نام اولیه، پیامک تائید جهت مراجعه دانشجو به شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران و ارائه مدارک مورد نیاز ارسال می گردد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع