با حضور دکتر طهماسب کاظمی مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اولین یادواره شهدای گمنام مدرسه سما برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۴۶۲ اخبار

دکتر طهماسب کاظمی مشاور رئیس دانشگاه در برنامه‌ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در اولین یادواره شهدای گمنام مدرسه سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با عنوان قنوت سرخ شرکت و سخنرانی کرد.

وی در این مراسم معنوی که با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا،رییس آموزش و پرورش شهرستان دماوند، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، والدین دانش آموزان سما و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش،مدرسه سما و دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: شهیدان و ایثارگران مظهر صلابت و اقتدار این مرز و بوم هستند و مدال افتخار آنها بر تاریخ ایران اسلامی تا همیشه خواهد درخشید.

کاظمی با بیان اینکه ایثار و از خود گذشتگی شهدا از مهمترین عوامل حفظ انقلاب است، افزود: ما مردم ایران اسلامی باید قدردان خون شهدا و فداکاری ایثارگران باشیم و می بایست زندگی شهدا را سرلوحه کار خود قرار داده و راهشان را ادامه دهیم.

وی همچنین با اشاره به بازدیدی که از برخی قسمتهای این واحد دانشگاهی داشت، روند کار دانشگاه را خوب ارزیابی نمود و از تلاشهای انجام شده تقدیر کرد.

همچنین پورفت