با حضور دکتر طهماسب کاظمی مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اولین یادواره شهدای گمنام مدرسه سما برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۴۶۲ اخبار

دکتر طهماسب کاظمی مشاور رئیس دانشگاه در برنامه‌ریزی راهبردی و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در اولین یادواره شهدای گمنام مدرسه سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با عنوان قنوت سرخ شرکت و سخنرانی کرد.

وی در این مراسم معنوی که با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا،رییس آموزش و پرورش شهرستان دماوند، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، والدین دانش آموزان سما و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش،مدرسه سما و دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: شهیدان و ایثارگران مظهر صلابت و اقتدار این مرز و بوم هستند و مدال افتخار آنها بر تاریخ ایران اسلامی تا همیشه خواهد درخشید.

کاظمی با بیان اینکه ایثار و از خود گذشتگی شهدا از مهمترین عوامل حفظ انقلاب است، افزود: ما مردم ایران اسلامی باید قدردان خون شهدا و فداکاری ایثارگران باشیم و می بایست زندگی شهدا را سرلوحه کار خود قرار داده و راهشان را ادامه دهیم.

وی همچنین با اشاره به بازدیدی که از برخی قسمتهای این واحد دانشگاهی داشت، روند کار دانشگاه را خوب ارزیابی نمود و از تلاشهای انجام شده تقدیر کرد.

همچنین پورفتحی رئیس آموزش و پرورش شهرستان دماوند نیز ضمن تشکر از برگزاری این یادواره در دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: اگر بتوانیم عظمت شهدا و فرهنگ فاخر ایثار و شهادت را به جامعه و نسل جوان بشناسانیم، می توانیم از بسیاری آسیب های اجتماعی جلوگیری کنیم و با قرار دادن سلوک شهدا در سبک زندگی خود، خانواده و مردم، یقینا به نتایج مثبتی برسیم.

در ابتدای این مراسم خانم کاظمی مدیر مدرسه سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در سخنانی ضمن تشکر از حضار و ارائه گزارش از روند کارهای دانشگاه، نزدیک بودن مدرسه سما به مزار دو شهید گمنام دانشگاه را یک موهبت الهی خواند و بر زنده نگه داشتن یاد شهدا تاکید نمود.

مراسم یادواره شهدای گمنام مدرسه سما شامل قسمتهای متنوعی از جمله پخش کلیپ،سرود، دکلمه و توزیع اقلام فرهنگی بود و با حضور پرشور دانش آموزان و والدین این عزیزان همراه بود.

در پایان مراسم شرکت کنندگان با حضور در کنار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه، ضمن نثار گل و قرائت فاتحه با آرمانهای شهدا تجدید پیمان کردند.

( ۱ )