مراسم اختتامیه مسابقات رباتیک و تقدیر از پژوهشگران برتر شهرستان دماوند

۲۶ آذر ۱۳۹۲ | ۱۱:۴۷ کد : ۳۴۶ اخبار

مسابقات رباتیک آزاد دماوند با شناخت تیم های برتر خاتمه یافت

نخستین دوره مسابقات رباتیک آزاد دماوند به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی این شهر، با شناخت تیم های برتر به کار خود خاتمه داد.

در آیین اختتامیه رقابت های رباتنیک آزاد دماوند که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی دماوند و با حضور مسؤولان محلی، دانشجویان، اساتید و تیم های شرکت کننده برگزار شد، از تیم های برتر شرکت کننده با اهدای تندیس مسابقات و لوح تقدیر، تجلیل شد.

در خاتمه این رقابت های دو روزه و در لیگ پرنده، تیم های CMC دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، IRUAV دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه و تیم ˈمکرانˈ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان به ترتیب رتبه های اول تا سوم را ازآن خود کردند.

در رقابت های لیگ مین یاب دستی نیز تیم ˈپارندˈ دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند به مقام نخست رسید و تیم های واحد مهدی شهر سمنان و DML دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در جایگاه های دوم و سوم قرار گرفتند.

همچنین تندیس اخلاق این دوره از رقابت ها به تیم CMC از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر رسید

.

این رقابت ها از صبح شنبه گذشته در دو رشته مین یاب دستی و لیگ پرنده در سالن ورزشی ˈشهدای اورهˈ دماوند آغاز شد و تا عصر یکشنبه ادامه داشت.

تیم در لیگ پرنده و پنج تیم در لیگ مین یاب دونفره از شهر تهران، استان های سیستان و بلوچستان و اصفهان و تیم میزبان در این رقابت ها حضور دارند که در قالب گروه های پنج یا شش نفره به مصاف یکدیگر رفتند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برای نخستین بار این دوره از مسابقات را میزبان شده بود.

این گزارش حاکی است؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند دارای سوابق درخشانی در رقابت های ربوکاپ است که از جمله آنها می توان به مقام نسخت رقابت های جهانی ربات امداد گر واقعی در مکزیک در سال گذشته، مقام نخست مسابقات ایران اوپن 2012، مقام نخست ربات های مین یاب 2011، مقام دوم جشنواره خوارزمی در لیگ ربات مین یاب سال 89، مقام سوم جشنواره خوارزمی در لیگ ربات مریخ پیما در سال 89 و مقام دوم مسابقات شهر رباتیک در بهمن 91 اشاره کرد.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، امام جمعه، فرماندار، معاونان فرماندار، مدیر آموزش و پرورش، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، رییس اداره ورزش و جوانان و رییس اداره ارشاد، از جمله مسؤولان حاضر در این مراسم بودند.