برگزاری مراسم گرامیداشت دانشجویان جانباخته سانحه هوایی

۰۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۴۳۶ اخبار

مراسم گرامیداشت دانشجویان جانباخته سانحه هوایی (هواپیمایی اوکراین) و همچنین یادبود شهیده آلما اولادی محقق و ریاضیدان دماوندی، همراه با قرائت زیارت پر فیض عاشورا به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی پنجشنبه 3 بهمن ماه 1398در نمازخانه دانشکده فنی ومهندسی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

حجت الاسلام کریمایی از روحانیون شهرستان دماوند در این مراسم به سخنرانی پرداخت و ضمن ابراز همدردی با خانواده ی جانباختگان این سانحه، در خصوص اجر صبر در مصائب در پیشگاه خداوند سخنرانی کرد و خواستار پیگیری علل بروز این سانحه ی دلخراش توسط مراجع ذیصلاح شد.

وی همچنین یاد و خاطره سردار شهید قاسم سلیمانی و شهدای همرزم او را گرامی داشت و این شهید بزرگوار را یک سردار عارف و عاشق شهادت توصیف نمود.

شایان ذکر است شهیده مهندس دریا طوقیان دانشجوی فقید رشته معماری و شهید مهندس پدرام جدیدی دانش آموخته فقید مقطع کارشناسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بودند که در این روز مراسم یادبودی برای این عزیزان برگزار شد.