در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد سلیمانی عنوان شد:مجاهدت، لباس تقواست

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۴۱۷ اخبار

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پوررمضان مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی شهرستان دماوند در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار رشید سپاه اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و در جمع کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد دماوند، در خصوص جهاد و شهادت از منظر امام علی(ع)، سخنرانی کرد.

وی با اشاره به جهاد با صلابت سردار سلیمانی و یارانش در نبردهای گوناگون اظهار کرد:«بنا به فرمایش امام علی(ع)، مجاهدت لباس تقواست و حاج قاسم سلیمانی این لباس فاخر را به تن کرده است.»

حجت الاسلام والمسلمین پور رمضان گفت:«هر کس جهاد در راه خدا را بدون عذر موجه ترک کند، خداوند لباس ذلت بر تنش می کند.»

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی شهرستان دماوند در پایان به تشییع جنازه با شکوه سردار دلها اشاره و اظهار کرد:«این تشییع جنازه با عظمت نشانگر عزت شهید سلیمانی و ذلت دشمنان نظام است چرا که او فقط و فقط برای خدا کار می کرد.»

( ۱ )