تبدیل فرهنگ ایثار به یک گفتمان

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۳۳۸ اخبار

در جلسه ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد دماوند عنوان شد:

تبدیل فرهنگ ایثار به یک گفتمان

جلسه ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد دماوند با حضور رییس دانشگاه آزاد دماوند، رییس بنیاد شهید و امورایثارگران و اعضای این ستاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند با تشکر از حسن توجه اعضای ستاد به پیگیری امور این قشر از جامعه اظهار کرد: زمانی که در یک جامعه ایثار و از خودگذشتگی وجود داشته باشد، مردم آن جامعه ظلم را نمی پذیرند؛ همچنانکه در دوران طاغوت نیز امام (ره) به واسطه شناختی که از ملت داشت جامعه را به سمت مبارزه و قیام علیه ظلم و طاغوت رهنمون ساخت.

رئیس واحد دماوند تصریح کرد: جلوه دیگری از ایثار را در جنگ تحمیلی مشاهده کردیم؛ همه مردم در شهرها و روستاها نخستین وظیفه خود می‌دانستند که آنچه دارند، برای بیرون راندن دشمن از کشور در طبق اخلاص قرار دهند.

وی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و پایان جنگ تحمیلی، بزرگترین پشتوانه انقلاب داشتن همین روحیه ایثار و از خود گذشتگی است و این وظیفه یکایک ما دانشگاهیان است که در جهت ترویج این فرهنگ ناب قدم برداریم و آن را تبدیل به یک گفتمان کنیم.

رییس بنیاد شهید دماوند نیز با اشاره به ریشه دینی و مذهبی ایثار اظهار کرد: دین مبین اسلام همواره مسلمانان را به ایثار و از خودگذشتگی دعوت کرده و از این منظر دارای ارزش های متعالی است .

گفتنی است در این نشست مواردی همچون برگزاری منظم جلسات در طی هر نیمسال تحصیلی، پیگیری امور آموزشی، مالی، دانشجویی و پژوهشی دانشجویان شاهد، تقدیر از دانشجویان رتبه برتر ونخبه، انعکاس عملکرد واحد وتوانمندی وموفقیت دانشجویان شاهد ایثارگرواحد در سطح شهرستان، استان وکشور، تشکیل تشکل دانشجویی شاهد و ایثارگر و چاپ کتاب با موضوع شهدای شهرستان دماوند بحث و تبادل نظر شد.