معارفه رییس جدید دانشکده علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۳۳۳ اخبار

با حضور هیات رئیسه  دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مراسم معارفه هادی عبدالهی فر رییس جدید دانشکده علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ساختمان اداری برگزار شد.

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ابتدای جلسه در سخنانی ضمن تشکر از زحمات مهدی ملک محمدی، برای هادی عبدالهی فر آرزوی موفقیت کرد و اظهار داشت : آقای ملک محمدی در دوران کوتاه مسئولیت خود در سمت رییس دانشکده علوم انسانی، نظم و آرامش خاصی را در حوزه آموزشی تحت مدیریت خود ایجاد نمود و امیدواریم در حوزه جدید فعالیت خود در سمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز همچون گذشته موفق باشند.

وی همچنین افزود :آرامش و اخلاق شایسته و قانون مداری از ویژگیهای آقای عبدالهی فر است و امیدواریم همین روحیه را که در سالهای گذشته در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه از وی شاهد بودیم، همچنان ادامه دهند.

عبدالهی فر نیز ضمن تشکر از حسن نیت رئیس و معاونین واحد دماوند در انتخاب خود، توجه بیشتر به مطالبات دانشجویان و ارتقاء کیفیت آموزشی را از موارد مهم و ضروری در برنامه کاری خود بر شمرد.

هادی عبدالهی فر از سال 1390 تا سال1395 مسئولیت هایی همچون  معاونت دانشجویی فرهنگی و  معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی را بر عهده داشته و از این پس در سمت رییس دانشکده علوم انسانی و هنر فعالیت خواهد نمود.

( ۳ )