***پذیرش دانشجو بدون کنکور در مقاطع تحصیلی کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در واحد دماوند برای نیمسال دوم، تا هجدهم بهمن تمدید شد***

۰۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۳۳۲۲ اطلاعیه ها دانشجویان جدیدالورود

قابل توجه داوطلبان تحصیل در رشته های بدون کنکور در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در واحد دماوند:

برابر مجوز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی،  امکان ثبت نام مستقیم در محل دانشگاهی دلخواه داوطلب فراهم شده است. لذا داوطلبان شرکت در رشته های بدون کنکور در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می توانند برابر جدول زمانبندی به شرح زیر با مراجعه حضوری به دفتر معاونت محترم علمی واحد دماوند ( واقع در طبقه اول ساختمان اداری مطابق با بازه زمانی درج گردیده در جدول ذیل ) نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نموده تا در صورت پذیرش نهایی، از ترمهای آتی مشغول  تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند شوند.

جدول رشته / محل های این مرحله از پذیرش دانشجو و نحوه ثبت نام از داوطلبان در سایت:  www.azmoon.net

( ۴۵ )