بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد(مهلت ثبت نام تا ۲۵ آذرماه تمدید شد)

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۲۸۵ اخبار

ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تا 25 آذر ماه ادامه دارد.

مسابقات سراسری قرآن و عترت برابر با سنوات گذشته در دو بخش کتبی(ویژه اساتید و دانشجویان) و بخش شفاهی(ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان) برگزار می‌شود.

علاقمندان به شرکت در مسابقات می‌توانند با مراجعه:

1- سایت دانشگاه و انجام ثبت نام اینترنتی

2- مراجعه به اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه واقع در طبقه چهارم ساختمان اداری

3-مراجعه به کانون قرآن و عترت واقع در طبقه دوم ساختمان اداری

4- مراجعه به دفتر مشاور فرهنگی دانشگاه واقع در طبقه همکف دانشکده علوم انسانی

5-طبقه اول ساختمان اداری دفتر معاونت فرهنگی دانشجویی

نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

زمان برگزاری بخش کتبی روز سه شنبه 26 آذر ماه راس ساعت ۱۰ صبح بصورت همزمان در سراسر کشور می‌باشد و بخش شفاهی نیز هفته اول دی ماه(دوم دی ویژه برادران و سوم دی ویژه خواهران) از ساعت 9 الی 12 در محل نمازخانه ساختمان اداری، برگزار می‌شود.

هر داوطلب می‌تواند در هر یک از بخش های کتبی و شفاهی صرفاً در یک رشته ثبت نام نماید.

ضمنا به نفرات اول تا سوم هر رشته جوایز نقدی در قالب هدیه کارت به همراه لوح تقدیر اهدا می‌شود و  اساتیدی که موفق به کسب حداقل ۷۰ در صد امتیاز شوند می توانند از امتیاز ارتقاء فرهنگی برخوردار شوند.

ثبت نام مسابقه

مشاهده بخشنامه های مربوط به مسابقات:

رشته ها و منابع امتحانی مسابقات

بخشنامه رشته ها و هدایای بخش کتبی