تیم فوتسال دانشگاه آزاد فیروزکوه قهرمان مسابقات فوتسال جام اربعین شد

۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰ کد : ۳۲۷۷ اخبار

عصر امروز  مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات ‌علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران (جام اربعین) با حضور مدیر کل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با قهرمانی تیم فیروزکوه خاتمه یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در دماوند، دکتر کمال جوانمرد مدیر کل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات ‌علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران ضمن تشکر از میزبانی واحد دماوند، گفت: توجه به فرهنگ ناب اسلامی باید سرلوحه تمامی فعالیتهای علمی و ورزشی دانشگاه باشد، چرا که اخلاق و ارزش های اسلامی رکن اصلی انقلاب اسلامی است.

وی ضمن تبریک قهرمانی این دوره از مسابقات به تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ادامه داد: ورزش، نقش مهمی در سلامت جسمی، روانی و نشاط یک جامعه سالم دارد و نشاط اجتماعی را به جامعه تزریق می کند و بنده امیدوارم شما همکاران و اساتید گرانقدر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با رفتار و منش خود مبلغ منش پهلوانی در جامعه و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی باشید.

رییس واحد دماوند نیز در خصوص نحوه برگزاری این مسابقات اظهار کرد: مسابقات جام اربعین از سیزدهم مهرماه با حضور 17 تیم آغاز و در مجموع 36 بازی که در 4 گروه و به صورت دوره ای و حذفی برگزار شد 106 گل از خط دروازه ها عبور کرد.

مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات ‌علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران (جام اربعین) در حالی به پایان رسید که تیم فیروزکوه در یک بازی پایاپای و در ضربات پنالتی موفق به کسب مقام اول و عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات شد و به مسابقات کشوری راه یافت؛ تیم واحد رودهن دوم و تیم دانشگاه آزاد دماوند نیز سوم شدند؛ همچنین با رای کمیته فنی مسابقات، تیم دانشگاه آزاد پردیس به عنوان تیم اخلاق معرفی شد.

در پایان مراسم اختتامیه، دکتر جوانمرد مدیر کل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، از امکانات ورزشی واحد دماوند بازدید نمود و این امکانات را برای برگزاری مسابقات مختلف ورزشی مناسب دانست.

( ۱ )