دکترمهدی ملک محمدی سرپرست حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد دماوند شد

۱۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۲۷۶ اخبار

صبح امروز با حضور دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و جمعی از معاونین و مدیران، از زحمات دکتر حجت مداحی تقدیر و دکترمهدی ملک محمدی جایگزین وی شد.

دکتر صفری در این مراسم ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده در دوران مدیریت سابق حوزه دانشجویی فرهنگی اظهار کرد: برنامه های خوب فرهنگی اعم از نشست ها و سمینارهای تخصصی و همایش های بزرگ کشوری که تا کنون در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شده، خوب و قابل تقدیر است ولی باید کار و تلاش بیشتر در این حوزه انجام شود.

رییس واحد دماوند در ادامه گفت:وحدت و همکاری بیشتر بین همکاران، رعایت صرفه جویی، انجام به موقع کارهای دانشجویان، ملاقات و دیدارهای مستمر با دانشجویان از جمله مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد.

در ادامه جلسه دکتر ملک محمدی سرپرست حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی در سخنانی ضمن تشکر از حسن نیت مسئولین دانشگاه به بیان برنامه های آینده این معاونت پرداخت.

( ۱ )