نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برگزار شد

۱۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۲۷۲ اخبار

نشست شورای عمومی و کمسیون‌های پنج‌گانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند، امروز ۱۱ مهر با سخنرانی مهدی رجب بلوکات دبیر اسبق این اتحادیه دانشجویی آغاز به کار کرد.

دفتر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند میزبان اولین شورای عمومی دوره بیستم اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است و این نشست امروز یازدهم و فردا دوازدهم مهر در حال برگزاری است و این اولین بار در تاریخ اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور است که نشست شورای عمومی در یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

در این نشست دو روزه جلسات تخصصی کمسیون‌های پنج‌گانه اتحادیه به‌صورت جداگانه در قالب کمسیون‌های تشکیلات، سیاسی، فرهنگی، آموزش و روابط عمومی از صبح پنجشنبه تا عصر جمعه برگزار می شود.

همچنین همایش‌هایی با عنوان «خصوصی‌سازی و چالش‌های آن» و «شفافیت چرا و چگونه؟» با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و فعالین این حوزه در این نشست برگزار خواهد شد.

احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز و مهدی شیخ و طیبه سیاوشی نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، رسول طالبی و میثم یاوری از فعالین فرهنگی، محسن مشرقی مدیرعامل موسسه رویش رسانه، علی خضریان قائم‌مقام مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان، رضا کردلو مستندساز و فعال رسانه، علی جمشیدی، علیرضا فیروزی و ابوالفضل مظاهری از فعالین حوزه رسانه و عماد رفیعی از اساتید حوزه برنامه‌ریزی آموزشی مهمانانی هستند که در جمع دانشجویان شرکت‌کننده در اولین نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل حضور خواهند یافت.

( ۱ )