آغاز ثبت نام از ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۲۵۳ اخبار

همزمان  با اعلام نتایج  پذیرفته شدگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ، ثبت نام ورودی های جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اعم از با آزمون و بدون آزمون آغاز شد.

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این خصوص اظهار کرد: ثبت نام ورودی های جدید از 25 شهریور همزمان با سراسر کشور آغاز شده است و تا اوایل مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد :  امسال واحد دماوند در 80 رشته مختلف از مقطع دکتری تا کاردانی دانشجو جذب می کند؛ همچنین با ایجاد رشته ی پرستاری از سال گذشته و جذب رشته های جدید علوم پزشکی در آینده نزدیک، شاهد حضور هر چه بیشتر دانشجویان در این مرکز علمی خواهیم بود.

رئیس واحد دماوند افزود : امیدواریم همزمان با رشد رشته ها و جذب دانشجویان جدید، شاهد افزایش کیفیت آموزشی و ارتقاء بیش از پیش علمی دانشجویان واحد دماوند باشیم و البته در این راستا اقدامات عملی خوبی صورت گرفته است.

صفری با اشاره به تصویب دو رشته جدید مدیریت کسب و کارهای کوچک و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی بدون آزمون برای واحد دماوند گفت:این دو رشته نیز که جزء رشته های پر جاذبه و جدید محسوب می شود، دارای بازار کار مناسبی است.

( ۸ )