**قابل توجه پذیرفته شدگان ورودی جدید در تمامی مقاطع **

۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۲۴۷ اخبار اطلاعیه ها دانشجویان جدیدالورود

تمامی پذیرفته شدگان ورودی جدید در تمامی مقاطع ورودی 98 و پذیرفته شدگان سنوات قبل که اقدام به ثبت نام ننموده اند، می توانند از روز دوشنبه مورخ 98/06/25 لغایت پنجشنبه 98/07/04 ( به جز روزهای جمعه و شنبه ) جهت ثبت نام و تشکیل پرونده به واحد دانشگاهی به آدرس: دماوند، بلوار شهید بهشتی، میدان معلم، مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند مراجعه نمایند.

تلفن پاسخگویی به سوالات:09306081439

قبل از هرگونه اقدام و مراجعه حضوری به دانشگاه ، خواهشمند است مراحل ثبت نام به شرح زیر را به دقت مطالعه فرمایید:

مراحل ثبت نام:

1. مراجعه به وب سایت واحد، به آدرس اینترنتی WWW.DAMAVANDIAU.AC.IR  و طی روال مطابق تصاویر زیر:

1. پس از طی مراحل فوق و تکمیل فرمها و آپلود تصویر مدارک مورد نیاز، مدارک آپلود شده توسط آموزش واحد بررسی و اطلاع رسانی لازم در خصوص زمان حضور و ارائه اصل مدارک و تکمیل مابقی مراحل ثبت نام از طریق سامانه پیامکی واحد دماوند به شماره تلفن همراه اعلامی از سوی  پذیرفته شدگان انجام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و تشکیل پرونده به تفکیک مقطع قبولی

اطلاعات کارشناسان آموزش به تفکیک رشته و مقطع تحصیلی