ویژه برنامه های محرم ۱۳۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۲۴۳ اخبار

ویژه برنامه های عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند آغاز شد.

ویژه برنامه های محرم امسال با زمزمه هر روزه زیارت پر فیض عاشورا و مداحی مداحان اهل بیت در جوار مزار ملکوتی دو شهید گمنام این دانشگاه آغاز می شود و با سخنرانی مذهبی در ظهر هر روز در نمازخانه ی ساختمان اداری ادامه پیدا می کند.

در نخستین روز این برنامه زمان بندی، حجت الاسلام علیرضا پوررمضان مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی دماوند سخنرانی کرد و در دومین روز حجت الاسلام جمال هادیان مسئول امور مساجد شرق استان تهران به سخنرانی پرداخت.

در روز سوم محرم الحرام، حجت الاسلام اشرفی رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان دماوند و در روز چهارم حجت الاسلام اکبریان، در خصوص واقعه عاشورا سخنرانی کردند.

حجج اسلام علاء الدینی و سید فضل ا.. ساداتی نسب مسئول ستاد اقامه نماز دانشگاه نیز در پنجمین و هشتمین روز این ماه به ایراد سخن پرداختند.

برپایی دسته عزاداری از ساختمان اداری تا مزار شهدای گمنام و ذکر مصیبت و سینه زنی کارکنان دانشجویان و اساتید این واحد دانشگاهی از دیگر برنامه های واحد دماوند است که در ظهر روز هشتم محرم انجام شد.

همچنین محمد کرمانی، محمد رضا حاج علی اکبری، حامد فاتحی، حجت مداحی و سید فضل ا.. ساداتی نسب، به قرائت زیارت پر فیض عاشورا و مداحی در مظلومیت امام حسین(ع) پرداختند.

اهتزاز پرچم عزا، درج تصاویر و پیام های عاشورایی در صفحات مجازی و سایت دانشگاه و سیاه پوش کردن فضا های داخلی و خارجی واحد از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در محرم امسال است.