دو رشته جدید به جمع رشته های دانشگاه آزاد دماوند اضافه شد

۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۲۳۰ اخبار

دو رشته جدید مدیریت کسب و کارهای کوچک و مدیریت مالی در مقطع کارشناسی بدون آزمون  به جمع رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اضافه شد و از نیمسال اول 99-98 دانشجو می پذیرد.

کسب و کارهای کوچک در اغلب کشورهای پیشرفته از اهمیت بسزایی برخوردارند زیرا به سادگی تشکیل شده ، قابلیت انعطاف زیادی دارند و به راحتی خود را با محیط و شرایط تطبیق می دهند و هزینه ایجاد و نگهداری زیادی هم ندارند. به طور کلی کسب و کار در تمامی کشور ها مقوله ای مهم است و افراد دائم به دنبال راهی برای رونق بخشیدن به کسب و کار های خود هستند.

در کشور ما به منظور توسعه کسب و کارهای کوچک و حمایت از تولید داخلی، چند دانشگاه از جمله دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اقدام به ارائه دروس مرتبط در قالب رشته مدیریت کسب و کارهای کوچک نموده اند.

دانش آموختگان این رشته با توجه به آشنایی با بخش های مختلف یک کسب و کار کوچک از جمله مسایل مالی، بازاریابی، زنجیره تأمین ، مدیریت بنگاه و ... از پتانسیل مناسبی برای تأسیس شرکت یا در اختیار گرفتن مدیریت آن برخوردارند.

با توجه به تحولات بازار کسب و کار و رویکردهای جدید در این حوزه، این رشته از افق مناسبی برخوردار است و طبق تعاریف اتحادیه اروپا هر فعالیت و یا کسب و کاری که تا تعداد 250 نفر کارمند داشته باشد را میتوان کسب و کار کوچک نام برد .

هدف از ایجاد دوره کارشناسی این رشته آموزش و تربیت افرادی متخصص برای راه اندازی و ایجاد یک کسب و کار کوچک میباشد.

شرکت کنندگان در این دوره افزون برآشنایی با مسایل نظری دانش مدیریت کسب و کارهای کوچک با زمینه های کاربردی و عرصه های عملیاتی این رشته و نیز مشکلات، محدودیت ها و راهکارهای غالب بر آن، در عرصه کارآفرینی و کسب و کارهای کوچک آشنا می شوند.

یکی از مهمترین اهداف این دوره تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز مدیریت کسب و کارهای کوچک و فعالیت های کارآفرینی در بخش های خصوصی، عمومی (دولتی) و غیر دولتی است.

از مزیت های این رشته میتوان به نیاز سازمان های خصوصی و دولتی به این رشته، کسب توانایی برای راه اندازی فعالیت دلخواه و توانایی تاسیس شرکت های مشاوره ای در زمینه کسب و کار اشاره کرد؛ همچنین به دلیل جدید بودن این رشته و تعداد کم فارغ التحصیلان آن، بازار کار خوبی برای علاقمندان وجود دارد .

گفتنی است آن دسته از داوطلبان که انتخاب رشته ی مورد نظر خود را انجام داده اند، می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه ثبت نام، نسبت به ویرایش رشته محل انتخابی خود اقدام نموده و رشته های مذکور را جایگزین نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با دارا بودن بیش از 80 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از با آزمون و بدون آزمون، یکی از مراکز مهم علمی در شرق استان تهران است.

( ۶ )