دکتر طهرانچی از دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بازدید کرد

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۲۱۴ اخبار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بخش‌های مختلف دانشکده علوم پزشکی واحد دماوند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و جمعی از مدیران این واحد دانشگاهی، از مرکز مهارت‌های بالینی، بخش آناتومی و کتابخانه این دانشکده بازدید کرد.

دکتر طهرانچی همچنین در نشستی صمیمانه، با فرماندار و امام جمعه دماوند دیدار و درخصوص مسائل و موضوعات توسعه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بحث و تبادل نظر شد.

رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی پیش از ظهر امروز نیز در سفر به شهرستان دماوند، با حضور در بیت حضرت آیت‌الله جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفت‌وگو کردند.