دیدار رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با آیت‌الله جوادی آملی و بازدید از دانشگاه آزاد دماوند

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۴ کد : ۳۲۱۳ اخبار

با حضور در شهرستان دماوند صورت گرفت

دیدار رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با آیت‌الله جوادی آملی

رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با حضرت آیت‌الله جوادی آملی در شهرستان دماوند دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه پیش از ظهر امروز در سفر به شهرستان دماوند با حضرت آیت‌الله جوادی آملی دیدار و گفت وگو کردند.

رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی پس از حضور در واحد دماوند و ادای احترام به مقام رفیع شهدای گمنام آرمیده در این واحد دانشگاهی با حضور در بیت حضرت آیت الله جوادی آملی، از رهنمودهای ایشان بهره مند شدند.

در ابتدای این دیدار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این دانشگاه برای تعالی علوم انسانی و ارائه علم دینی در دانشگاه ارائه کردند.

رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی نماز جماعت را به امامت آیت الله جوادی آملی اقامه کردند.

آیت‌الله جوادی آملی در دیدار رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد:

دانشجویان امانت‌های الهی هستند که باید سخنان انبیاء را به آنها منتقل کرد

آیت‌الله جوادی آملی گفت: دانشجویان امانت‌های الهی هستند و مسئولان دانشگاه‌ها باید سخنان انبیاء الهی را به آنها منتقل کنند تا راهزن علم نباشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی پیش از ظهر امروز با حضرت آیت‌الله جوادی آملی دیدار و گفت وگو کردند.

آیت‌الله جوادی آملی در ابتدای این دیدار با اشاره به گزارش دکتر طهرانچی و دکتر خسروپناه درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی و پیگیری تعالی علوم انسانی در این دانشگاه، گفت: گزارشی که مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ارائه کردند، بسیار امیدبخش بود.

وی با بیان اینکه سه گروه از مردم در مقابل رهبران الهی قرار دارند، اظهار داشت: یک گروه کسانی هستند که سخنان رهبران الهی را می‌پذیرند و سعادتمند دنیا و آخرت می شوند، اما دو گروه نیز در مقابل رهبران الهی موضع می‌گیرند؛ یک گروه افراد نادانی هستند که بیمارند و جهل آنها مانع سعادتشان است و دسته دیگر دانشمندانی هستند که غرور علم آنها مانع پذیرش سخنان رهبران الهی می‌شود.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به تحول در علم و دانش پس از انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: اگر پیش از انقلاب علم مانع بود، اکنون باید راهگشا، انسان‌آفرین و آینده‌آفرین باشد. دانشجویان امانت‌های الهی هستند که باید سخنان انبیاء را به آنها منتقل کرد تا راهزن علم نباشند.

دانشجویان باید با خدا، قرآن، اهل بیت (ع) و نماز ارتباط داشته باشند

وی خطاب به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: خون شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، کشور را پاک کرد، بنابراین کشور باید میوه پاک بدهد. مسئولان دانشگاه مانند کشاوران علمی کشور هستند و باید دانشجویان را طوری تربیت کنند که با خدا، قرآن، اهل بیت (ع) و نماز ارتباط داشته باشند و دانشگاه میوه طیب و طاهر بدهد. عاقل بودن کافی نیست، بلکه انسان باید یعقل و قائم به عقل باشد.

در ادامه این نشست، دکتر طهرانچی با ابراز خرسندی از حضور در بیت آیت‌الله جوادی آملی و دیدار با ایشان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک شبکه اجتماعی تعلیم و تربیت است که بیش از یک میلیون و 200 هزار دانشجو، 700 مدرسه و در بیش از 520 نقطه کشور واحد و مرکز دانشگاهی دارد.

باید نگاه تحولی در حوزه تعلیم و تربیت داشته باشیم

وی خاطرنشان کرد: بنای کار ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که با نگاهی که حضرتعالی علم را تعریف کرده‌اید و آن را شرح خلقت عالم می‌دانید، نگاه تحولی در حوزه تعلیم و تربیت داشته باشیم. بر این اساس، برای حوزه علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه ویژه‌ای قائل شدیم و معاونت علوم انسانی و هنر را در کنار معاونت‌های علوم پزشکی و علوم، مهندسی و کشاورزی ایجاد کردیم که این معاونت وظیفه کارآمدسازی آموزش عالی را برعهده دارد.

تعالی علوم انسانی را در دانشگاه پیگیری می‌کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: با ایجاد معاونت علوم انسانی و هنر و دیگر معاونت‌های موضوعی در دانشگاه آزاد اسلامی، بحث تعالی علوم انسانی را پیگیری می‌کنیم تا متعالی‌سازی علوم و امیدبخشی به جوانان را در دستورکار قرار دهیم تا در شهرهای مختلف در زندگی مردم مؤثر بوده و در معاش و جنبه‌های روحانی آنها اثرگذار باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: تلاش داریم تا نظریه علم دینی آیت‌الله جوادی آملی در دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شود که خوشبختانه با آمدن دکتر ولایتی و اعضای هیأت رئیسه جدید به این دانشگاه، دغدغه علم دینی و داشتن نگاه ملکوتی به عالم طبیعت و انسان و تأکید بر بکارگیری مباحث علوم انسانی آغاز شده است

وی ادامه داد: گذشتگان خدمات ارزنده‌ای در ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی داشتند و این دانشگاه با کمک اولیه امام خمینی (ره) و حمایت‌های مقام معظم رهبری توانست در کشور رشد و توسعه داشته باشد.

دکتر خسروپناه در پایان خاطرنشان کرد: اکنون که تعداد جمعیت دانشجویی کشور رو به کاهش است، باید رویکرد جدیدی در دانشگاه آزاد اسلامی داشت که الحمدالله اعضای هیأت رئیسه و مدیران این دانشگاه با مدیریت جهادی و شبانه‌روزی به قصد قربت کار می‌کنند تا بتوانند قدم‌هایی بردارند که باعث رشد و توسعه کشور در مسیر ایجاد تمدن نوین اسلامی شود.

در پایان این دیدار میهمانان دانشگاه آزاد دماوند با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با آرمانهای شهدا تجدید عهد نمودند و از قسمتهای مختلف دانشگاه از جمله دانشکده علوم پزشکی نیز بازدید کردند.