برگزاری کارگاه جریان شناسی دانشجویی و آشنایی با اصول کار تشکیلاتی

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۲۰۴ اخبار

کارگاه جریان شناسی دانشجویی و آشنایی با اصول کار تشکیلاتی در ۶ مرداد ماه  با حضور میکائیل دیانی روزنامه نگار و مستند ساز  وعضو شورای سردبیری  روزنامه وطن امروز، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

این کارگاه که با حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و فعالان دانشجویی این شهر همراه بود، به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این واحد دانشگاهی بر پا شده بود.

در بخش اول این کارگاه  تاریخچه ی تشکل ها درکشور توضیح داده شد و مورد توجه حضار قرار گرفت  و در بخش دوم آن، اصول کار تشکیلاتی مورد بحث بود و نکات جامعی در این باره به دوستان شرکت کننده در این کارگاه ارائه شد.

در پایان  با درخواست شرکت کنندگان، توضیح مختصری درباره نحوه یادداشت نویسی توسط  اقای دیانی بیان شد و به شرکت کنندگان  گواهی شرکت در کارگاه ارائه گردید.

( ۱ )