لزوم اطاعت محض و گوش فرا دادن به فرامین راهگشای مقام معظم رهبری

۱۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۱۷۳ اخبار

دکتر محمود صفری در مراسم زیارت عاشورای این هفته دانشگاه آزاد دماوند:

لزوم اطاعت محض و گوش فرا دادن به فرامین راهگشای مقام معظم رهبری

مراسم زیارت عاشورای این هفته ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، این هفته در کنار مزار مطهر شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه در سخنانی که پس از برگزاری مراسم قرائت زیارت برگزار شد، در سخنانی ضمن تقدیر از همکاری کارکنان دانشگاه در برگزاری موفق امتحانات نیمسال دوم تحصیلی، بر تلاش مضاعف آنان تاکید نموده و اظهار کرد: رعایت هر چه بیشتر مسائل مهم انضباطی و تکریم بیش از پیش ارباب رجوع وظیفه یکایک ماست و باید همچون گذشته در این مسیر گام برداریم.

وی سپس به شرایط مهم و حساس کنونی کشور اشاره و بیان کرد: امروز اطاعت محض از ولی فقیه و گوش فرا دادن به فرامین راهگشای مقام معظم رهبری(مدظله) بر همه ما واجب است و باید پشت سر مقتدای خود حرکت کنیم تا به پیروزی برسیم.

صفری در ادامه گزارشی از روند پیشرفت دانشگاه در تمامی جوانب خصوصا موارد دانش بنیان و درآمدزایی ارائه نمود و خواستار صرفه جویی در هزینه های جاری و پرهیز از اسراف شد.

تقدیر از مقام آوران مسابقات داخلی والیبال جام رمضان دانشگاه آزاد دماوند در حاشیه مراسم زیارت عاشورا، برنامه پایانی این مراسم بود.

در این دوره از مسابقات،تیم حوزه ریاست موفق به کسب مقام اول شد و تیم سما به مقام دوم دست یافت.

( ۱ )