نقش دانشگاه ها در اجرایی نمودن بیانیه گام دوم انقلاب

۰۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ کد : ۳۱۶۷ اخبار

رییس دانشگاه آزاد دماوند تشریح نمود:

نقش دانشگاه ها در اجرایی نمودن بیانیه گام دوم انقلاب

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در جمع نمازگزاران مسجد جامع دماوند و در سخنرانی قبل از خطبه ها ضمن بزرگداشت یاد استاد متفکر شهید مصطفی چمران و روز بسیج اساتید، به تبیین نقش دانشگاه ها در اجرایی نمودن توصیه ها و نقشه راه مقام معظم رهبری(مدظله) در بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت.

صفری با اشاره به وجود سه پایگاه مقاومت بسیج اساتید، کارمندی و دانشجویی در دانشگاه آزاد دماوند گفت: دانشگاهیان، فرماندهان و افسران جنگ نرم هستند و به لطف خدا ما از وجود این سه طیف از دانشگاهیان بسیجی در واحد دماوند بهره مندیم و هر کدام از آنها منشا تحولات مثبت و سازنده در جهت مقابله با جنگ نرم و عمل به فرامین مقام معظم رهبری هستند.

رییس واحد دماوند در ادامه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری تبیین شده است، سخنان معمولی نیست و باید در آن تدبیر و با کمک جوانان و به ویژه دانشگاهیان اجرایی شود.

وی گفت:این بیانیه در واقع جهادی بزرگ برای ساختن تمدن بزرگ اسلامی و منشوری برای دومین مرتبه ی خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی است که در نهایت به ایجاد تمدن نوین اسلامی و آماده سازی زمینه ی ظهور منجی عالم بشریت منجر خواهد شد.

وی در توضیح سخنان خود اظهار کرد:در دوران رژیم ستمگر پهلوی تصور بوجود آمدن نظامی دینی تقریبا غیر ممکن بود ولی این معجزه بزرگ با مجاهدت و مقاومت مردم و خصوصا جوانان و رهبری معمار کبیر انقلاب محقق شد؛در زمان حاضر نیز با تلاش و از خود گذشتگی جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب و با تکیه بر سلاح علم و دانش و تذهیب نفس و با عمل به فرامین مقام معظم رهبری پیروز خواهیم شد.

رییس دانشگاه آزاد دماوند با اشاره به حسرت جوانان در زمان گذشته برای ادامه تحصیل در مقاطع عالیه دانشگاهی افزود:در زمان گذشته، ورود به دانشگاه ها تقریبا غیر ممکن بود چرا که تعداد بسیار محدودی دانشگاه وجود داشت و پاسخگوی سیل علاقمندان نبود ولی در حال حاضر و به برکت انقلاب فقط در شهرستان دماوند شاهد وجود چندین واحد و مرکز علمی و دانشگاهی هستیم که در تمامی آنها دروس مرتبط با انقلاب و معارف اسلامی و انسانی تدریس و دانشجویان و اساتید دانا و وارسته ای در این محیط تربیت می شوند و ظهور انسانهایی همچون شهدای هسته ای و یا اساتید و دانشجویان شهید دوران دفاع مقدس موید این مطلب است.

صفری نقش تهاجم همه جانبه فرهنگی و اقتصادی غرب در تخریب کانون خانواده و تلاش در جهت ترویج بی بند و باری و از بین بردن استقلال و امنیت کشور را بسیار مهم دانست و گفت:حفظ و تقویت موازین اخلاقی و اسلامی و استفاده از ابزارهای نوین اطلاع رسانی و هم زمان توجه به رونق تولید و عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی در رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی راه گشا است.

وی به تبیین نقش دانشگاه در توسعه علمی کشور اشاره و اظهار کرد:تمامی عناوین درسی، پایان نامه های دانشجویی، سخنرانی ها و همایش های تخصصی باید در خدمت تولید باشند و با تحقیق و بررسی، راهکارهای رشد تولید ملی را ارائه دهند و باعث رشد اقتصادی و پیشرفت جامعه شوند و ما نیز به سهم خود و با رویکرد جدید مجموعه مدیریتی دانشگاه به ریاست دکتر ولایتی در این مسیر حرکت نموده و با تلاش مضاعف ادامه مسیر خواهیم داد.

همچنین در فاصله زمانی بین دو نماز جمعه و عصر و با حضور حجت الاسلام شاهچراغی امام جمعه شهر ری و فتاح دماوندی امام جمعه دماوند، از شش نفر استاد برجسته علمی و بسیجی واحد دماوند آقایان دکتر مهدی ملک محمدی، دکتر هادی عبدالهی فر، دکتر حجت ا.. خواجه صالحانی، دکتر سید مهدی حکیمی و خانم ها دکتر معصومه اولادیان و دکتر الهه وکیلی تقدیر به عمل آمد.