مسابقه کتابخوانی اینترنتی مسئله حجاب استاد مطهری

۱۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۱۶۰ اطلاعیه ها

مسابقه کتابخوانی اینترنتی مسئله حجاب استاد مطهری

مسابقه کتابخوانی اینترنتی مسئله حجاب استاد شهید مطهری ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان صفحات 62 الی 111 و 219 الی 229

زمان برگزاری مسابقه تا تاریخ 28 خردادماه 1398 می باشد.

علاقمندان جهت شرکت در مسابقه و دریافت فایل الکترونیکی به طرق ذیل می توانند اقدام کنند:

آدرس سایت بنیاد علمی و فرهنگی استاد مطهری www.motahari.ir

آدرس مستقیم شرکت در مسابقه: Ims.motahari.ir/match

آدرس مستقیم دانلود اپلیکیشن: motahari.ir/app

آدرس مستقیم دانلود جدول(کد اختصاصی همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی): motahar.ir/help

در پایان مسابقه به 3 نفر از برندگان به قید قرعه به ترتیب 300، 250 و 200 هزار تومان جایزه اعطا می­گردد.

لازم به ذکر است شرکت کنندگان در مسابقه هنگام پرکردن مشخصات خود حتما کد واحد دماوند به شماره 1022115 خود را بر اساس راهنمای شرکت در مسابقه وارد نمایند.

مسابقه بزرگ کتابخوانی از کتاب (( مسئله حجاب)) نوشته استاد شهید مرتضی مطهری (ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه) مهلت شرکت در آزمون بیست و هشتم خرداد ماه 1398

این مسابقه با همکاری بنیاد علمی و فرهنگی استاد شهید مطهری برگزار می گردد.

شرکت در مسابقه از طریق سامانه و اپلیکیشن جامع استاد مطهری به شرح ذیل می باشد:

آدرس سایت بنیاد :

Motahari . ir

آدرس مستقیم شرکت در مسابقه :

Ims.motahari.ir/match

آدرس مستقیم دانلود اپلیکیشن :

Motahari.ir/app

آدرس مستقیم دانلود جدول ( کد اختصاصی همه واحد های دانشگاه آزاد اسلامی )

Motahari.ir/help

لازم است که شرکت کنندگان، کد اختصاصی واحد مربوطه را بر اساس جدول وارد کنند، مطابق کد وارد شده در پایان مسابقه، مشخصات و امتیازات شرکت کنندگان مربوط به هر واحد به معاونت فرهنگی و دانشجویی آن واحد اعلام می گردد.

نحوه وارد کردن کد اختصاصی :

در اپلیکیشن (( استاد مطهری )) به بخش منو و سپس بخش حساب کاربری رفته و پس از وارد کردن مشخصات خود  در پایین صفحه کد واحد خود را در قسمت کد اختصاصی وارد کنید و سپس دکمه ثبت را بزنید. واحد مربوط به شما نمایش داده می شود اگر صحیح بود دکمه ذخیره را انتخاب  کنید.

مهلت شرکت در مسابقه :

زمان شرکت در مسابقه مذکور تا تاریخ 28/03/98 می باشد

تذکرات :

حتما قبل از انتخاب دکمه ذخیره دکمه ثبت را انتخاب کنید تا نام واحد مربوطه برای شما نمایش داده شود. اگر با خطا مواجه شدید مطمئن شوید که اعداد را انگلیسی تایپ کرده اید نه فارسی .

برای اطمینان از ثبت مشخصات خود ، دوباره به قسمت حساب کاربری  بروید و همه مشخصات و واحد مربوطه به خود را با دقت چک  نمایید که درست ثبت شده باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانون قرآن و عترت دانشگاه واقع در ساختمان اداری مراجعه نمایید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

( ۱ )