جلسه هم اندیشی فرهنگی پردیس علوم و تحقیقات دماوند – تهران

۲۵ آبان ۱۳۹۲ | ۱۷:۲۱ کد : ۳۱۵ اخبار

اولین جلسه هم اندیشی فرهنگی پردیس علوم و تحقیقات دماوند- تهران با حضور دکتر محمود صفری رئیس واحد دماوند ، دکتر رضا قاسمی رئیس پردیس علوم و تحقیقات، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی  آقای حجت مداحی مسئول فرهنگی پردیس علوم و تحقیقات و جمعی از پرسنل در روز شنبه مورخ 17/8/92 ساعت 30/12 در دفتر ریاست پردیس علوم و تحقیقات تشکیل شد. ابتدا دکتر قاسمی رئیس پردیس علوم و تحقیقات دماوند ضمن خیر مقدم توجه به مبانی فرهنگی در دانشگاه را از اولویت کارهای پردیس علوم و تحقیقات دماوند برشمردند و افزودند که باید همه ما با مودت و همکاری بطور ویژه پیگیر امور فرهنگی باشیم. ایشان از همه پرسنل پردیس علوم و تحقیقات خواستند جهت ارتقاء فعالیتهای فرهنگی تمام تلاش و کوشش خود را به کار گیرند.

در ادامه حجه الاسلام و  المسلمین احمدی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند با بیان اینکه ارتقاء فرهنگی ارتقاء تمام دانشگاه است افزودند امروزه رویکرد هر دانشگاه رویکرد فرهنگی است و ما باید تمام توان خود را بکار بگیریم تا بتوانیم در تمام زمینه های فرهنگی حرفی برای گفتن داشته باشیم. ظرفیت ها و تجارب فرهنگی در پردیس علوم وتحقیقات بالاست و نوید این را دارد که در آینده نزدیک با حضور و جدیت همه شما به رشد و تعالی و جایگاه ویژه برسد. ایشان حمایت شورای فرهنگی واحد دماوند از پردیس علوم و تحقیقات را در تمام زمینه های اعلام کردند و در ادامه آقای مداحی مسئول امور فرهنگی پردیس علوم و تحقیقات  ضمن تقدیر و تشکر تشکیل جلسه هم اندیش فرهنگی را بسیار ضروری و مهم ارزیابی کردند و افزودند در شرایط کنونی حوزه فرهنگی در دانشگاهها جایگاه بسیار مهم و سرنوشت سازی  دارد و می طلبد با توجه به تهاجم همه جانبه دشمن ما خود را جهت خدمات رسانی به روز آماده نموده و همیشه خودمان را در کنار دانشجویان ببینیم. ایشان در ادامه افزودند واحد پردیس علوم و تحقیقات بسیار نوپا و تازه تاسیس است و مشکلات زیادی  را تا رسیدن به اوج کار فرهنگی پیش رو دارد اما با کمک همه همکاران و حمایت همه جانبه جناب آقای دکتر قاسمی به سر منزل مقصود خواهد رسید ایشان آینده فرهنگی پردیس علوم و تحقیقات دماوند را بسیار خوب و عالی ذکر کردند.

در ادامه جناب آقای دکتر صفری رئیس واحد دماوند ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسه، تداوم برنامه ریزی فرهنگی و کارهای زیر بنایی فرهنگی را خواستار شدند و افزودند تقویت شورای فرهنگی واحد و توجه به امور فرهنگی در واحد دانشگاهی یکی از شاخص های توسعه است و ما باید از تمام ظرفیت ها علی الخصوص اساتید و دانشجویان و کارکنان و در انجام امور محوله استفاده کنیم . پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد جلسات بصورت ماهیانه تشکیل شود.