ویژه برنامه های بزرگداشت سوم خردادماه سالروز فتح خرمشهر

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۷:۰۰ کد : ۳۱۳۶ اخبار

ستاد بزرگداشت سوم خردادماه سالروز فتح خرمشهر، به ریاست دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، دکتر حجت مداحی معاون فرهنگی دانشجویی، حجت الاسلام مرتضی احمدی مدیر فرهنگی این واحد دانشگاهی و با حضور نمایندگان بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان و سایر اعضا تشکیل جلسه داد و مقرر گردید چهار برنامه مختلف در سطح واحد برنامه ریزی و اجرا شود.

در ابتدای جلسه، دکتر محمود صفری با قرائت اشعاری از دیوان امام خمینی(ره) در خصوص فتح خرمشهر اظهارکرد:سوم خرداد تجلی‌گر الطاف خداوندی بر مردم بود و این آزادی  نتیجه وحدت و یکپارچگی نیروهای مسلح و بهره‌ گیری از ظرفیت‌های عظیم نیروهای بسیج بود، که باعث شد تمامی معادلات، باورها و ذهنیت‌هائی را که در مورد توانایی و قابلیت‌های نظام جمهوری اسلامی وجود داشت تغییر داده و نصرت‌الهی را نصیب این ملت کند.

دکتر مداحی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد دماوند نیز در ادامه جلسه در خصوص برنامه های دانشگاه در این ایام گفت:در ظهر روز چهارشنبه یکم خردادماه، مراسم سخنرانی دکتر حسینی دانا از اعضای هیات علمی دانشگاه در خصوص نقش رسانه در دفاع مقدس برگزار خواهد شد؛ همچنین مراسم رژه اعضای بسیج کارکنان واحد و تجدید میثاق با آرمانهای شهدای دفاع مقدس نیز در عصر همین روز و در جوار مزار شهدای گمنام واحد برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد:ظهر روز پنجشنبه نیز سردار شیخی از یادگاران دفاع مقدس در بین نماز جماعت ظهر و عصر در خصوص سوم خردادماه سخنرانی خواهند داشت.

مداحی گفت: برنامه های فرهنگی دانشگاه در عصر روز پنجشنبه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دماوند و با غبارروبی مزار مطهر شهدای گمنام و برگزاری مراسم زیارت عاشورا، مدیحه سرایی مداحان اهل بیت و سخنرانی ادامه پیدا خواهد کرد.