پیشتازی دانشگاه آزاد اسلامی در پیگیری بیانیه گام دوم

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۰۷۷ اخبار

نخستین نشست تخصصی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت پدافند رسانه ای، دفاع و مقابله با جنگ رسانه ای اقتصادی دشمن در فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با اعلام این مطلب افزود: استفاده از نخبگان دانشگاهی و پژوهشگران جوان برای بررسی چالش های کشور و ارائه راهکارهای اجرایی برای غلبه بر مشکلات جامعه موضوعی است که در راستای مطالبات مقام معظم رهبری و مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، در اولویت های کاری این واحد دانشگاهی قرار گرفته است.

دکتر محمود صفری به ظرفیت عظیم نخبگان جوان و متعهد کشور اشاره کرد و گفت: رویکرد ویژه مقام معظم رهبری به جوانان برای راهگشایی در امور، خصوصاً خطاب مستقیم ایشان به جوانان در متن این بیانیه، سبب شد تا جوانان پرشور و انقلابی جامعه در تلاش برای نقش آفرینی در آینده کشور دست به کار شوند و در فاصله کوتاه یک هفته، تحقیقات ارزنده ای برای پیاده سازی اهداف بیانیه، آماده و ارائه کنند.

وی افزود : دانشجویان رشته های مدیریت رسانه و علوم ارتباطات واحد دماوند طی نشست امروز، علاوه بر واکاوی محورهای مهم بیانیه گام دوم، ابعاد پدافند رسانه ای چالش های کنونی کشور بویژه شیوه های دفاع از سرمایه های داخلی و مقابله با تهدیدات رسانه ای اقتصادی دشمن را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

دکتر صفری گفت : بررسی تجربیات و سیاست های کشورهای پیشرو در صیانت از سرمایه های اجتماعی اقتصادی و تبیین مصادیق بارز عملکرد رسانه های اجتماعی و بین المللی از جمله مواردی بود که در این نشست مطرح شد.

وی تاکید کرد: شبیه سازی تهدیدات و موقعیت های مشابه و چگونگی بهره گیری از رسانه ها خصوصاً استفاده از ظرفیت های فضای مجازی برای مقابله با تهدیدها و تبدیل آنها به فرصت های پیشرفت کشور موارد دیگری بود که در سخنرانی های امروز ارائه شد.

وی در پایان ضمن تشکر از حمایت های معنوی فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی و انجمن علمی مدیریت رسانه و ارتباطات افزود: تشکیل دبیرخانه ی پدافند رسانه ای موضوعی است که در دستور کار حوزه فرهنگی قرار گرفته و بر همین اساس نشست های تخصصی و یک عنوان کنفرانس علمی را در سال آینده برنامه ریزی کرده ایم که جزییات آن برای هم افزایی با پژوهشگران و علاقمندان این حوزه به زودی اعلام خواهد شد.

( ۱ )