دانشگاه آزاد دماوند زیرساخت ها وامکانات پیشرفته و مجهز لازم برای ادامه تحصیل دانشجویان بومی را فراهم نموده است

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۰۷۲ اخبار

رییس دانشگاه آزاد دماوند در جمع دانش آموزان دبیرستان دخترانه این شهر:

دانشگاه آزاد دماوند زیرساخت ها وامکانات پیشرفته و مجهز لازم برای ادامه تحصیل

دانشجویان بومی را فراهم نموده است

در آستانه سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و در جهت تعامل سازنده دانشگاه و آموزش و پرورش،جلسه ای با حضور دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند به همراه جمعی از مدیران گروه های آموزشی این دانشگاه در سالن قدسیه آموزش و پرورش دماوند برگزار شد.

در این جلسه،دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند در سخنانی ضمن تبریک چهلمین سال پیروزی انقلاب به حضار، تاریخچه کوتاهی از روند شکل گیری آموزش عالی در شهرستان دماوند ارائه داد.

رییس واحد دماوند ضمن بازگو نمودن شرایط ادامه تحصیل برای دانش آموزان بومی در قبل و بعد از انقلاب، اظهار کرد: به برکت هدایت های الهی بنیان گذار جمهوری اسلامی و ایثار شهدای گرانقدر انقلاب، در شهری که امکانات ادامه تحصیل در آموزش عالی را نداشت، هم اکنون بستر توسعه علمی در جای جای شهرستان فراهم شده و تمامی دانش آموزان شهرستان دماوند میتوانند در کنار کانون گرم خانواده از امکان تحصیل در دانشگاه های معتبر شهرستان بویژه دانشگاه آزاد دماوند، بهره مند شوند.

در ادامه دکتر مهدی ملک محمدی معاون آموزشی دانشگاه نیز ضمن معرفی رشته ها و امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاه اظهار داشت:امیدواریم با شناساندن ظرفیت های موجود در دانشگاه آزاد دماوند بتوانیم در خدمت ارتقای وضعیت آموزشی شهرمان باشیم.

ملک محمدی گفت: دربهای دانشگاه به روی بازدید کنندگان  باز است و دانش آموزان به همراه والدین خود می توانند از واحد دماوند بازدید نمایند.

وی ادامه داد: حضور 100 استاد مجرب وتوانمند عضو هیات علمی و 300 استاد مدعوکه برخی از آنها از اساتید هیات علمی و گاها استاد تمام دانشگاه های مطرح کشور نظیر دانشگاه تهران،امیرکبیر،شریف و غیره هستند،بهره گیری از نیروی تخصصی 150 کارمند که 90 درصد آنها بومی شهرستان دماوند هستند، وجود کتابخانه با حدود 50 هزار جلد کتاب، امکان استفاده از آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته واحد برای دانشجویان تنها بخشی از زیر ساخت های دانشگاه آزاد اسلامی در دماوند است که آمادگی این واحد دانشگاهی برای ادامه تحصیل دانش آموزان با کیفیت مطلوب را میسر و آسان کرده تا این عزیزان در کنار خانواده وبدون نگرانی نسبت به وجود مخاطرات مختلف سفر به سایر شهرها و تحمیل هزینه های بالای تردد و اسکان، ادامه تحصیل دهند.

در ادامه این مراسم آقایان مهدی خانکه و حجت ا.. خواجه صالحانی و خانم ها وکیلی، پورعندلیبی، سراج و نایبی که مدیران گروه های مختلف فنی، انسانی و پرستاری دانشگاه آزاد دماوند هستند، به معرفی رشته های مجموعه خود پرداختند و از دانشجویان برای بازدید و ادامه تحصیل در دانشگاه دعوت کردند.

وجود دانشجویان نخبه ملی از واحد دماوند نظیر ارشیا بادی و محمد حسن آقایی، حضور اساتید مطرح کشور در اکثر رشته های دانشگاه خصوصا در رشته های معماری و حقوق، امکان ادامه تحصیل با آزمون در رشته پرستاری تا مقاطع کارشناسی ارشد، امکان ثبت نام در تابستان 98 در کلاسهای آموزش زبان انگلیسی و رشد چشمگیر فعالیت های فرهنگی دانشجویان دانشگاه آزاد دماوند از جمله موارد مطرح شده توسط مدیران محترم گروه حاضر در این مراسم بود.

( ۶ )