نگاهی به سخنرانی های ریاست محترم دانشگاه در چهلمین فجر انقلاب

۲۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۰۶۹ اخبار

عقبه ی انقلاب اسلامی یک پشتوانه بیادماندنی  و محکم دینی است

دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند در ایام ا.. دهه فجر انقلاب اسلامی و در جمع نمازگزاران مسجد محک شهرستان دماوند، با اشاره به وجود راهنمایان، پیامبران و ائمه که همواره در پی اصلاح امور و هدایت بشر بوده اند، انقلاب اسلامی ایران را نتیجه ی تعالیم مصلحان و دلسوزان بزرگ تاریخ اسلام دانست که با پشتوانه و عقبه بیادماندنی و محکم دینی راه خود را ادامه خواهد داد.

صفری در ادامه سخنان خود به سابقه تاریخی مبارزه گروه های مختلف ملی و مذهبی با استبداد و استعمار رضاخانی در ایران اشاره نمود و نقش علمای دینی در شکل گیری مبارزه واقعی با رژیم منحوس پهلوی را تبیین و اظهار کرد: گروه های سیاسی و مذهبی با حضور علمای بزرگی همچون شهید مدرس و نیز ظهور پدیده شگفت فداییان اسلام که با جرات، شهامت و غیرت دینی همراه بود، به مبارزه با استکبار پرداختند.

وی ادامه داد: از سال 1340 و در پی ارتحال آیت اله بروجردی، بحث مرجعیت پیش آمد و رژیم تمایل داشت مرجعیت به نجف و به شخص آیت اله سید محسن حکیم سپرده شود تا از نفوذ روحانیت در کشور کاسته شود ولی در نهایت حضرت امام خمینی (ره) به مرجعیت عالم تشیع انتخاب شد و خط بطلانی بر افکار بدخواهان کشیده شد.

محمود صفری که از مبارزان قدیمی دوران انقلاب اسلامی است درخصوص پیچیدگی فضای کشور در دوران مبارزه با طاغوت گفت: طیف های مختلف مردم با طرفداری از اشخاص مختلف و به شکلهای گوناگون در حال انتقاد از وضع موجود بودند؛ به عنوان مثال فعالیتهای قلم به دستان دانشگاهی به سرپرستی مهندس بازرگان و یا انجمن های اسلامی دانشگاهی که متمایل به دکتر علی شریعتی بودند، انجمن کاوش های علمی و دینی، هیات های موتلفه اسلامی و در کنار همه اینها گروه های چپ مارکسیستی با عقاید ضد دینی و در ادامه گروه مجاهدین خلق که با مبارزات مسلحانه بر پیچیدگی شرایط افزوده بودند.

وی افزود: در این بین رهبری مقتدرانه امام خمینی (ره) توانست جامعه را از این شرایط سخت عبور دهد و مردم مسلمان و انقلابیون واقعی را با تکیه بر قرآن و اهل بیت دور هم جمع کند و مبارزه ای مذهبی و مردمی را شکل داده و به سرانجام برساند.

صفری اضافه کرد: امام در همین راستا و در گام نخست اجازه مبارزه مسلحانه به هیچ فرد یا گروهی نداد و انجمن ها و هیات های مذهبی نظیر موتلفه را تقویت کرد؛ وی همچنین سخنرانان مطرح مذهبی را درحسینیه ارشاد و در کنار روشنفکرانی همچون دکتر شریعتی، سازماندهی نمود و جمع دیگری را در مسجد الجواد و پای سخنان شهید مطهری و یا در منزل استاد محمدتقی جعفری گردهم آورد و به این شکل مسیر و روند مبارزه را سازماندهی و مدیریت کرد و به پیروزی رساند.

ویژگی های شخصیتی امام خمینی (ره)

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ، همزمان با ایام ا... دهه فجر انقلاب اسلامی و در جمع نمازگزاران و اهالی روستای مرانک دماوند ضمن اشاره به وقایع تاریخی انقلاب اسلامی و به ویژه 20 بهمن ماه 1357 و چگونگی ورود امام خمینی به مهین اسلامی، در خصوص فرامین انقلابی و ویژگی های شخصیتی ایشان صحبت و برخی از آنها را بازگو نمود.

صفری گفت:با توجه به کارشکنی های مختلف دولت بختیار در اختصاص هواپیما برای ورود امام به کشور، به طرزی معجزه آسا و با کمک نیروهای انقلابی، هزینه سفر ایشان آماده شد و علی رغم تهدید دولت به انحدام هواپیما، امام با عزمی راسخ و با صلابتی مثال زدنی وارد میهن اسلامی شدند.

وی اضافه کرد: ایجاد و هدایت انقلاب و نیروهای مبارز انقلابی، استقرار حکومت دینی و تدوین قانون اساسی، عزل قائم مقام رهبری، تسخیر لانه جاسوسی و تاسیس نهادهای ماندگاری همچون شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و ده ها نکته برجسته دیگر از جمله اقدامات بنیادین معمار کبیر انقلاب اسلامی بود.

صفری در ادامه سخنان خود به بیان برخی ویژگی های امام پرداخت و گفت: ظلم ستیزی و حمایت از مستضعفان، عبودیت و یقین و اعتماد به نفس، صبر و استقامت در برابر مشکلات و ساده زیستی در عین صلابت از ویژگی های این امام همام بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در پایان سخنان خود بزرگترین شکرانه مردم در آستانه چهلمین سال پیروزی را تبعیت بی چون و چرا از مقام معظم رهبری (مدظله)، پایندی به قانون اساسی و عمل به وصایای بنیانگذار اسلامی ایران دانست.