گرامیداشت چهلمین فجر انقلاب در دانشگاه آزاد دماوند

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰ کد : ۳۰۵۷ اخبار

برنامه های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برای بزرگداشت هر چه با شکوه تر چهلمین فجر انقلاب اسلامی تدوین و با کمک حوزه های اداری دانشگاه اجرا شد.

به همین منظور،جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در اوایل بهمن ماه  با حضور دکتر محمود صفری رییس و اعضای ستاد که از حوزه های مختلف نظیر معاونت فرهنگی دانشجویی و بسیج کارکنان واحد  حضور داشتند، برگزار شد.

تزئین محوطه و خیابان اصلی دانشگاه با بنر و پرچمهای متنوع، تهیه پیام تبریک پیروزی  انقلاب و ارسال آن به صورت پیامک و پیام تصویری در سایت دانشگاه و صفحات اجتماعی مجازی، تجدید عهد دانشگاهیان با آرمانهای امام و انقلاب، برگزاری همایش پیاده روی از ورودی دانشگاه تا مزار مطهر شهدای گمنام، برگزاری مسابقات متنوع ورزشی ویژه اساتید و کارکنان، برپایی محفل انس با قرآن و دیدار با خانواده  معظم شهدا از جمله مصوبات این ستاد و برنامه های دهه فجر چهلم است که در حال اجراست.

همچنین امسال برنامه سخنرانی رییس واحد دماوندو خاطره گویی انقلاب در نمازخانه ساختمان اداری نیز برگزار شد؛ مصاحبه ویدیویی دکتر صفری با یکی از پایگاه های خبری شهرستان و مقایسه سیستم آموزش عالی دماوند در قبل و بعد از پیروزی انقلاب از دیگر برنامه های دانشگاه در ایام ا.. دهه فجر چهلم بود.

راه اندازی غرفه دانشگاه در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی شهرستان دماوند و چاپ ویژه نامه چلچراغ که به بررسی وقایع دهه فجر انقلاب اسلامی و همچنین مقایسه سیستم آموزش عالی در قبل و بعد از انقلاب پرداخته و گزارشی از فعالیتهای این واحد دانشگاهی ارائه نموده از دیگر فعالیتهای دانشگاه است.

بازدید از موزه عبرت، اکران فیلم تنگه ابوغریب در سالن آمفی  تئاتر واحد ویژه همکاران، اساتید و دانشجویان و خانواده این عزیزان، برگزاری نمایشگاه مطبوعاتی روزشمار انقلاب، سخنرانی حاجی نجاری تحلیل گر مسائل سیاسی در نمازخانه دانشگاه، شرکت در نماز عبادی سیاسی جمعه و حضور حماسی در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن همراه با مسابقه عکاسی از حضور در این راهپیمایی از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در فجر چهلم انقلاب است.

بازدید از موزه عبرت ها

تجدید میثاق با امام امت