پیام تسلیت ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی،ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دانشگاهیان واحد دماوند به مناسبت درگذشت تعدادی از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات تهران

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۰ کد : ۳۰۱۸ اخبار اطلاعیه ها دانشجویان جدیدالورود

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه درگذشت جانسوز، ناباورانه و اندوهبار تنی چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بر اثر واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان این دانشگاه موجب تأسف و تألم گردید.

ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مجروحان این حادثه تلخ، با تمام توان پیگیر درمان کامل مصدومان خواهیم بود و از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

اینجانب به خانواده‌های داغدار دانشجویان جان‌باخته این سانحه ناگوار تسلیت گفته و برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

محمدمهدی طهرانچی

انا لله و انا الیه راجعون

حادثه مصیبت بار و دردآور واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات که منجر به در‌گذشت و زخمی شدن تعدادی از دانشجویان عزیزشد، موجب تأسف و تألم گردید.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغدار و بازماندگان این عزیزان و ابراز همدردی با مصیبت دیدگان و مجروحان این حادثه و خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، رحمت و غفران الهی را برای این عزیزان سفرکرده و صبر جزیل و سلامتی برای بازماندگان و شفای مجروحان این حادثه را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

سید محمودرضا آقامیری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی