سپند باز هم اول شد

۰۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۹۸۵ اخبار

در سومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی

سپند باز هم اول شد

سومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور با حضور برگزیدگان کشوری و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد شهر کرد برگزار شد.

امسال در مجموع دو هزار و ۱۰۰ اثر در ۳۹ کد رشته تخصصی با سه محور آثار، نشریات برتر و مقالات ویژه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که پس از داوری در دو بخش مقدماتی و نهایی، ۱۱۵ اثر در محور‌های سه‌گانه به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

تعداد نشریات شرکت کننده در جشنواره سوم بیشتر بوده و رشد داشته اما فقط 2 نشریه علوم تخصصی علوم انسانی برگزیده شدند که بیانگر سخت گیری داوران در مورد ارزیابی آثار در جشنواره امسال بوده است و نشریه سپند دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برای دومین بار، موفق به کسب مقام اول کشوری در این رشته تخصصی شد.

محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن تبریک این موفقیت بزرگ اظهار کرد:«در زمان حکومت ظالمانه طاغوت، فضای خفقان فکری و سیاسی حاکم بود و با کوچکترین فعالیت فرهنگی و حتی خبری برخورد شدید می شد ولی به برکت انقلاب اسلامی شاهد رشد روز افزون نشریات بویژه نشریات فاخر دانشگاهی هستیم و باید قدردان مجاهدت امام راحل و هدایت ها و حمایت های همیشگی مقام معظم رهبری باشیم.»

وی افزود:«این نشریه دانشجویی به مدیر مسئولی مهدی خطیب دماوندی و همکاری دانشجویان رشته حقوق این واحد دانشگاهی تهیه و در اختیار علاقمندان قرار می گیرد که لازم می دانم از زحمات این عزیزان تقدیر کنم.»

لازم به ذکر است تا کنون 6 شماره از این نشریه دانشجویی در واحد دانشگاهی دماوند به چاپ رسیده است که شامل بیش از40 مقاله تخصصی مرتبط با رشته حقوق و همچنین مقالات قرآنی، فرهنگی، اجتماعی، صنفی، مصاحبه ، شعر، خبر، گزارش، یادداشت و مطالب بوده است.

شماره ششم نشریه سپند با 200 صفحه در حالی منتشر شد که 8 مقاله کاملا تخصصی در رشته حقوق جزا و جرم شناسی، 5 مقاله در زمینه حقوق خصوصی، 2 مقاله در زمینه حقوق عمومی، 4 مقاله در زمینه حقوق بین الملل و همچنین 2 مقاله کاربردی که به صورت تحقیق میدانی و کتابخانه در سطح شهرستان دماوند انجام شده در آن درج شده است.