دو محصول مرکز رشد دانشگاه آزاد دماوند رونمایی شد

۰۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۹۸۴ اخبار

در ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی تبریز که در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار شد، دو محصول دانش بنیان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ارائه و مورد بازدید قرار گرفت.

محصول اول "دستگاه ضد سرقت با امنیت بسیار بالا" مربوط به هسته فناور "الکترونوین" و محصول دوم "دندانهای مصنوعی پلیمری با خواص مکانیکی تقویت شده به کمک نانوذرات" مربوط به هسته فناور "نانودنت دماوند" بود که توسط کمیته های تخصصی سازمان مرکزی جهت شرکت در این نمایشگاه انتخاب شدند.

محمد حسن آقایی دانشجوی کارشناسی ارشد برق واحد دماوند و دکتر حجت اله خواجه صالحانی عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی از اعضای هسته فناور "الکترونوین" و هدی دوست محمدی دانشجوی دکتری گروه مکانیک و دکتر نیما رفاهتی از اعضای هسته فناور "نانودنت دماوند" هستند که در این نمایشگاه مهم حضور داشتند.