دانشجو مظهر رشد، بالندگی، حق طلبی، ظلم ستیزی، استعداد و تمام کمالات است

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۹۸۳ اخبار

سید محمد حسینی دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی پیش از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه أزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد اظهار داشت: دانشجو و جوان مظهر رشد، بالندگی، حق طلبی، ظلم ستیزی، استعداد و تمام کمالات است؛ جوانان ما از دیرباز این روحیات را داشتند و این خلاقیت، نوآوری و ابتکار همه می توانند باعث سازندگی کشور شوند.

وی با بیان اینکه دانشجویان تلاش می کنند تا به کشور و مردمشان خدمت کنند، افزود: در این چهار دهه پس از انقلاب دانشجویان همواره نقش آفرین بوده اند چه در دوران تحصیل و چه در دوران پس از آن در حوزه های علمی، تخصصی و... که امروز کشور ما سرآمد است و در رشته های متفاوتی نیز در جهان حرفی برای گفتن دارد همین متخصصانی که جوان نیز بوده اند توانسته اند گام های بلندی بردارند.

دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر در جمهوری اسلامی از نظر پزشکی، هسته ای، نانو و... تحول عظیمی در کشور روی داده است و ما وظیفه داریم تا این موارد رایاداوری کنیم و بگوییم که در زمان ظلم و دوره ستم شاهی حتی پزشک عمومی در مناطق مختلف برای درمان بیماری های پیش پا افتاده نداشتیم اما امروز در سایه انقلاب با تحول عظیمی در کشور روبرو هستیم.

حسینی با اشاره به کودتاهای دوران شاهنشاهی و کودتای 28 مرداد تصریح کرد: در ان زمان مردم نه دنبال مقاومت بودند و نه دنبال جمهوری اسلامی بلکه گروهی تشکیل شدند به سرپرستی دکتر و تنها خواستار ملی شدن صنعت نفت بودند، اما غربی ها حتی این موضوع را تحمل نکردند؛ اینکه امروز تصور کنیم با سازش می توانیم پیشرفت کنیم کاملا اشتباه است و نمونه های بسیاری در تاریخ وجود دارد که نشان می دهد هر دولتی که عقب نشینی کرد به جایی نرسید.

وی با بیان اینکه رژیم پهلوی یک حکومت بود که تحت استعمار انگلیس، امریکا و... بود، خاطر نشان کرد: ترامپ به تازگی اعلام کرده است که اگر ما نفت عربستان را خریداری نکنیم و از این کشور حمایت نکنیم یک هفته بیشتر دوام نخواهد اورد؛ رژیم پهلوی نیز در ان زمان اگر حکومتش پایدار می ماند به همین شکل تحت استعمار این کشورها می ماند و وضعیت ما به همین شکل می بود.  دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: در تمام دولت ها و دوران ها حکومت ها ضعف داشته اند و ما باید این ضعف ها را بیان کرده و نقد کنیم اما این صحیح نیست که چشم روی تمام پیشرفت ها و امکاناتمان ببندیم و یک طرفه قضاوت کنیم؛ اینکه عده ای در فضای مجازی مسائل تاریخی را به گونه ای دیگر بیان کرده و جو را متشنج می کنند درست نیست؛ همین که هیچ کس چه دانشجو، چه روحانی و... اجازه اعتراض و نقد در آن زمان را نداشتند بیانگر بسیاری از مسائل است.

حسینی با اشاره به عزت، اقتدار و استقلال موجود در جامعه تاکید کرد: اما امروز غربی ها از خنثی شدن بسیاری از برنامه هایشان در خاورمیانه عصبانی هستند و ایران به تنهایی در مقابل امریکا و متحدانش از جمله عربستان و... ایستاد که این نشان از عزت و اقتدار ماست؛ در مقابل هیچ انقلابی در جهان تا این اندازه هجمه و تهدید و تحریم و وجود نداشته اما تمام این هجمه ها از 23 بهمن سال 57 یعنی فردای پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد اما نکته مهم این ازت که ما در مقابل این هجمه ها نه تنها ضربه ای نخوردیم بلکه دستاوردهای بسیاری نیز به دست آوردیم.

دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت: در بسیاری از حوزه ها مانند فرهنگی، هنری، تئاتر، موسیقی، بانوان و... پیشرفت ما زیر سایه انقلاب اسلامی با گذشته به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست اما خب در برخی موارد نیز کم گذاشته و خوب عمل نکردیم؛ هر کجا با روحیه جهادی حرکت کردیم موفق بوده و هر کجا چشم امیدمان به خارج از کشور بوده ضربه خوردیم زیرا ان ها به فکر سازندگی کشور ما نبوده و تنها با وعده های دروغین خود عده ای را در داخل کشور ذوق زده کردند.

در ابتدای این مراسم، محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند ضمن بزرگداشت این روز تاریخچه مختصری از حوادث روز شانزدهم آذر در زمان طاغوت ارائه داد و رسالت دانشجوی امروز را ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار جهانی دانست.