اخلاص بسیج موجب پیشرفت آن در تمامی عرصه ها بوده است

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۰ کد : ۲۹۷۷ اخبار

همزمان با پنجم آذرماه و روز بسیج و پس از مراسم قرائت زیارت پر فیض عاشورا، پاسدار حامد حمزه خانی مدرس دانشگاه امام حسین(ع) میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بود و به سخنرانی در خصوص هفته مقدس بسیج پرداخت.

حمزه خانی در ابتدای سخنان خود به تبیین جایگاه والای بسیج در جامعه پرداخت و اظهار کرد: پیشرفت های چشمگیر و حرکات عظیم کشور در جایی رخ داده که جریان انقلابی مطرح بوده و مهمترین بنیانی که به این جریان کمک می کند و به آن عینیت می دهد، بسیج است.

وی افزود: بسیج یک گفتمان است و وظیفه ما انتشار این گفتمان در سطح جامعه است؛ تفکر و گفتمان بسیج بود که باعث الگو شدن انقلاب در سطح جهان شد و این همان صدور انقلاب است که مد نظر امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله) است.

حمزه خانی با اشاره به جنگ اقتصادی و ادراکی غرب علیه ایران گفت: در زمان جنگ اقتصادی و ادراکی که معیشت و امید مردم را هدف قرار داده، مهمترین کار ترویج تفکر جهادی و بسیجی است و زمانی مدیریت جهادی به نتیجه می رسد که تمامی منابع بسیج شوند و مردم نیز با تفکر انقلابی و بسیجی و امیدوار به آینده ای روشن در صحنه باشند.

وی در ادامه به سیلی هایی که استکبار جهانی از مقاومت مردم و حرکت های انقلابی جهان خورده اشاره و اظهار داشت: افول آمریکا در عرصه های مختلف نظامی، هزینه های سنگین اقتصادی و بدهی های بزرگ مالی، مداخله در کشورهای مختلف و نفرت جامعه جهانی از این مداخلات، آشفتگی داخلی و چند دسته شدن تفکرات و جریان های سیاسی آمریکا و در نهایت ناتوانی در مهار حتی بحران های طبیعی از شکسته شدن تابوی شکست ناپذیری آمریکا در جهان خبر می دهد که جمهوری اسلامی و تفکر بسیجی سهم بسزایی در آن داشته و دارند.

در پایان مراسم سخنرانی،غبار روبی مزار شهدای گمنام واحد با حضور تعدادی از اعضای بسیج واحد دماوند انجام شد.