دکتر علیرضا اسماعیلی سرپرست حوزه معاونت سما دانشگاه آزاد دماوند و رییس این مرکز آموزشی شد

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد : ۲۹۳۶ اخبار

ظهر امروز با حضور دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و جمعی از معاونین در محل دفتر رییس آموزشکده سما،از زحمات پانزده ماهه مصطفی علی قربانی تقدیر و علیرضا اسماعیلی جایگزین وی شد.

دکتر صفری در این مراسم ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده در دوران مدیریت های سابق آموزشکده سما اظهار کرد:انتخاب معاونین دانشگاه از جمله معاونت سما از طریق سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد که در نهایت با نظر سازمان مرکزی دکتر علیرضا اسماعیلی که تا کنون مسئولیت معاونت عمرانی واحد را برعهده داشت، برای مسئولیت جدید انتخاب شد.

رییس واحد دماوند در ادامه گفت:رعایت صرفه جویی، انجام به موقع کارهای دانشجویان و تکریم این عزیزان، ایجاد رشته های جدید، انجام تبلیغات در جذب دانشجو از جمله مواردی است که باید مد نظر قرار گیرد.

در ادامه جلسه علیرضا اسماعیلی سرپرست حوزه معاونت سما دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی در سخنانی به بیان برنامه های آینده این معاونت پرداخت و اظهار کرد: با توکل و عنایت خداوند متعال، ایجاد و توسعه رشته های جدید مهارتی و پر کاربرد در جامعه، پیگیری تاسیس مدارس هوشمند سما و صرفه جویی در هزینه ها، از جمله اقداماتی است که در این حوزه پیگیری و اجرا خواهد شد.