سمینار تخصصی دانشجو،تلاش،آرامش، موفقیت با حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر انوشه برگزار شد

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۰ کد : ۲۹۲۷ اخبار

دکتر محمود انوشه استاد صاحب نام کشور در زمینه علم روانشناسی،برای چهارمین بار میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بود و مباحث مربوط به ازدواج، موفقیت و مواد مخدر را برای دانشجویان توضیح داد.

وی در ابتدای سخنان خود به هرگزهای زندگی اشاره و آدرس موفقیت و شکست را عنوان و اظهار کرد: آدرس موفقیت عبارت است از بزرگراه توکل، بلوار آرامش، خیابان صبوری، میدان عمل، مجتمع انگیزه، واحد پشت کار، پلاک 114، منزل صداقت؛آدرس شکست نیز عبارت است از بزرگراه بد بینی، بلوار حقارت، خیابان توهم، میدان شعار، بن بست چه کنم، مجتمع یاس، طبقه زیر زمین، منزل فلاکت.

استاد برجسته روانشناسی کشور سپس به بیان رموز موفقیت پرداخت و گفت: صلح با طبیعت و بندگان خدا، خلوص نیت، بصیرت و شناخت راه درست، حفظ نشاط، داشتن امید، توکل به خدا و قضاوت صحیح از جمله رموز موفیت هستند.

وی همچنین از مدیریت،کنترل و سرکوب به عنوان ابزارهای کارآمد برای کنترل احساسات و استفاده از فکر نام برد که در موفقیت های مختلف تاثیر گذارند، نام برد.

دکتر انوشه در این گردهمایی ضمن معرفی چندین نوع ماده مخدر جدید و قدیمی،ضمن هشدار به دانشجویان وجود بیش از 750 نوع ماده مخدر را یک توطئه و اقدام غیر اخلاقی در جهت گرفتار نمودن جوانان در دام اعتیاد دانست و برخی راهکارهای مقابله با این مشکل را برشمرد.

این سمینار علمی به همت حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و با همکاری کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه  برگزار و با استقبال پر شور دانشگاهیان همراه شد.