آغاز سال تحصیلی جدید در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۹۰۵ اخبار

دکتر محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: در ایام محرم قرار داریم و عاشقان امام حسین (ع) به‌سوی حسینیه‌ها و بزرگداشت مقام شهادت امام حسین (ع) می‌روند که این موضوع کشور را پر از عطر حسینی کرده‌ است؛ همچنین خداوند را شاکریم که امام حسین (ع) را داریم و انقلاب ما از برکت ایشان است.

وی افزود: محرم هنوز به پایان نرسیده است و در آستانه اربعین حسینی قرار داریم؛ در هفته دفاع مقدس نیز همه شهرها از شهدای منطقه خود استقبال کردند و بنده هم نسبت به سهم خودم از مسؤولان و مردم قدردانی می‌کنم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مراسمی به‌عنوان پایان هفته دفاع مقدس برگزار شد و تمام مسؤولان ادارات، بسیج، استادان، کارمندان دانشگاه و دانشجویان در این مراسم حضور داشتند و مراسم خوبی بر سر مزار دو شهید بزرگوار که ظاهراً گمنام هستند، ولی اصل و جاودان هستند، برگزار شد.

صفری بیان کرد: شهدای ما ارزشی هستند و دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی دماوند آرمیده‌اند و از وجود برکت این شهیدان سال تحصیلی جدید را به مدت دو سال در جوار این عزیزان آغاز کردیم و امسال سال سوم بود.

وی ادامه داد: انسجام مردم ایران در جبهه و جنگ کشور موفق بوده است؛ همچنین در سال تحصیلی جدید دانشجویان بر محکومیت جنایت تروریستی که هفته گذشته در اهواز انجام شد، مصمم هستند، انسجام حفظ می‌کنند و نظرات و رهنمودهای مقام معظم رهبری را مد نظر قرار می‌دهند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: با رهنمودهای مقام معظم رهبری و حمایت از دولت، امیدواریم سال تحصیلی بسیار خوبی داشته باشیم و این کشور از نعمات این انقلاب همیشه برخوردار باشد؛ مردم ما از ابتدای سال 1357 که انقلاب را آغاز کردند، با انسجام و مقاومت بیشتری پای انقلاب هستند.

صفری در خصوص ورودی سال جدید بیان کرد: ورودی در سال تحصیلی جدید مانند تمام دانشگاه‌ها کاهش داشته و ورودی دانشگاه آزاد اسلامی دماوند در روزهای اولیه ثبت نام حدود ۴۰۰ نفر بوده است؛البته هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت و نتایج کارشناسی بدون آزمون آخر هفته اعلام شده و امید می رود آمار ثبت نام در هفته پیش رو افزایش یابد.

وی افزود:افزون بر این، پیگیریهای متعدد جهت افزایش تعداد پذیرفته شدگان در تکمیل ظرفیت برخی رشته ها در سطح سازمان مرکزی در حال انجام است؛ همچنین رشته پرستاری از رشته‌های جدید بوده که برای ترم دوم آن جذب دانشجو انجام می‌شود و باید از رئیس بیمارستان دماوند قدردانی کنم که باهم گامی و همکاری رشته پرستاری را به شهرستان دماوند آورده‌ایم.

وی اضافه کرد: ۳۰ رشته در مقطع کارشناسی، بیش از ۳۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و هشت رشته در دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند پذیرای دانشجویان است.

شایان ذکر است در این مراسم که با همکاری بسیج کارکنان، معاونت فرهنگی دانشجویی،بسیج ادارات و کارخانجات شهرستان،شهرداری دماوند و چند نهاد دیگر برگزار شده بود،آیت ا.. مهدی احدی از اساتید حوزه و دانشگاه و سرهنگ پاسدار حسن مرشدی فرمانده بسیج ادارات شهرستان دماوند سخنرانی کردند.