برخی افراد تجربیات عینی انقلاب را هم فراموش کرده اند

۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۲۸۹۴ اخبار

سردار اسکندری در جمع دانشگاهیان واحد دماوند مطرح کرد:

برخی افراد تجربیات عینی انقلاب را هم فراموش کرده اند

در سومین روز از هفته دفاع مقدس و پس از مراسم قرائت زیارت پر فیض عاشورا، سردار محسن اسکندری از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و یکی از راویان فتح سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بود و به سخنرانی در خصوص جنگ نا متقارن پرداخت.

سردار اسکندری در ابتدای سخنان خود به تبیین جنگ نا متقارن پرداخت و اظهار کرد:«جنگ هشت ساله تحمیلی به کشور ما از نوع جنگ های نا متقارن بود چرا که یک کشور به تنهایی در مقابل اکثر کشورهای جهان ایستاد و معادلات نظامی و حتی اعتقادی جهان را برهم زد».

وی افزود:«ما در روزهای اولیه جنگ در خرمشهر شاهد بودیم که 500 نفر نیروی نیمه آماده نظامی ما در مقابل لشکر 10000 نفری عراق ایستادند و با ابتدایی ترین ادوات نظامی، دشمن را 44 روز زمین گیر کردند و این به خاطر انگیزه بالای دفاع از میهن بود».

اسکندری که از راویان فتح سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است در خصوص مذاکره با غرب گفت:« صحبت از مذاکره با آمریکا، برای ما ننگ است؛چرا که دشمنی و کینه علنی شیطان بزرگ نسبت به مردم و مسئولان جمهوری اسلامی واضح و آشکار است.»

وی اظهار کرد:«این وظیفه دانشگاه هاست که استراتژی  جنگ نا متقارن را برای مردم بازگو کنند تا همگان بدانند که روزگاری در این سرزمین توانسته ایم با حداقل امکانات و حداکثر دشمنی ها به پیروزی برسیم ولی متاسفانه برخی افراد همین تجربیات عینی انقلاب را هم فراموش کرده اند و نمیبینند که ایران امروز با همین رویکرد انقلابی، چهل سال است که رشد کرده و با قدرت به مسیر خود ادامه می دهد.»