پیام ریاست واحد در خصوص آغاز سال تحصیلی جدید

۰۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۸۹۰ اخبار

«قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت کرد و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم فرمود.»

بار دیگر فصل « مهر» از راه رسیده و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورده و خداوند توفیق خدمت را به بندگان منتخب خود عنایت فرموده است.

شروع سال تحصیلی به مانند هر سال، با آغاز هفته دفاع مقدس که یادآور رشادت‌ها و دلاورمردی‌ های ایثارگران و رزمندگان عزیز ماست، مقارن شده و امسال مراکز آموزش ‌عالی و دانشگاهی کشور در حالی فعالیت خود را آغاز می‌کنند که فضای ایران اسلامی سرشار از عطر جان ‌بخش حماسه حسینی است.

اینجانب شروع دلنشین درس و دانشگاه و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه استادان، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به ویژه دانشجویان جدیدالورود که به مدد تلاش مستمر و عالمانه خود و والدین گرامی قدم به عرصه دانشگاه نهاده اند، تبریک و شادباش عرض می کنم.

امیدوارم سال تحصیلی جدید، با موفقیت و پویایی هرچه بیشتر برای نهاد دانشگاه، دانشگاهیان گرامی و دانشجویان عزیز همراه باشد و دانشجویان کوشا و مشتاق دانشگاه، با اکسیر دانایی و توانایی و هدایت و دلالت اساتید گرانقدر خود، فصل نوینی در پیشرفت علمی و حرکت در مرزهای دانش و فناوری بگشایند و با پیوند علم و ایمان و محصول خجسته آن، ظفرمندانه به فتح قله های رفیع بهروزی و پیروزی و کامیابی ارتقاء یابند.

در این سال تحصیلی، از درگاه خداوند سبحان برای تمامی عزیزان موفقیت، سربلندی و تبعیت از رهنمودهای دلسوزانه و عالمانه مقام معظم رهبری را آرزو  می نمایم.

دکتر محمود صفری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند