آغاز ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۸۲۱ اخبار

با حضور امام جمعه، جمعی از مسئولان شهرستان دماوند، هیات رییسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، عملیات اجرای ساخت یادمان دو شهید گمنام این واحد دانشگاهی آغاز شد.

حجت الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند در مراسم آغاز ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد دماوند و در جمع نمازگزاران این واحد دانشگاهی ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی(ع) گفت:«طبق آیات شریف قرآن کریم، شهدا زنده اند و نزد پروردگار خود روزی دارند و همچون اهل بیت(ع) و قرآن مجید، هیچ گاه کهنه نمی شوند چرا که در راه خدا قدم برداشته اند.»

وی در ادامه با اشاره به دغدغه ی مسئولان دانشگاه برای تدفین، تشییع و ساخت المان برای شهدا، اظهار کرد:«خداوند در قرآن این رفتار دغدغه مدارانه ی شما را به عنوان تکریم شعائر الهی اعلام نموده بنابراین کار شما هم گام برداشتن در راه خدا محسوب شده و به فضل الهی ماندگار خواهد بود.»

امام جمعه شهرستان دماوند گفت:«بنا به فرمایش پیامبر اکرم(ص)، سه گروه در روز قیامت شفاعت می کنند و خداوند هم شفاعت آنها را می پذیرد؛ اول پیامبران، گروه دوم علمای عامل و سپس شهدای راه خدا و امیدواریم که همه ما مورد عنایت و شفاعت این شهدای گرانقدر قرار بگیریم.»

در ابتدای این مراسم محمود صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ضمن خوشامدگویی به حضار، گزارش کوتاهی از چگونگی تدفین و مراسم سوم، هفتم، چهلم و سالگرد دو شهید گمنام ارائه داد.

وی همچنین با دعوت از همگان برای کمک و مشارکت در این امر خداپسندانه، ابراز امیدواری کرد به یاری خداوند باریتعالی، کار ساخت بنا در آینده نزدیک به اتمام برسد.

در پایان سخنرانی، مراسم کلنگ زنی توسط حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، سرهنگ عرب فرماندهی سپاه شهرستان دماوند، محمود صفری رییس واحد دماوند و مرادی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند به صورت نمادین برگزار شد و حاضرین در مراسم با نثار فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.