حفظ اتحاد ملی و حرکت در مسیر شفاف و درخشان ولایت فقیه

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۸۰۲ اخبار

دکتر محمود صفری در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مطرح کرد:

حفظ اتحاد ملی و حرکت در مسیر شفاف و درخشان ولایت فقیه

جلسه شورای فرهنگی با محوریت اجرای برنامه های ماه مبارک رمضان،ویژه برنامه های سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و حماسه سوم خرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، با حضور محمود صفری رئیس دانشگاه، حجت مداحی معاون فرهنگی دانشجویی، حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد رودهن، مهدی ملک محمدی معاون آموزشی، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی احمدی مدیر فرهنگی واحد دماوند و سایر اعضا، برگزار شد.

محمود صفری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ابتدا با اشاره به نزدیکی ماه رمضان و بهار بندگی اظهار کرد:« ماه رمضان  بهترین فرصت برای پرداختن به خود و ماه مهمانی خداوند است؛ پس باید با ظاهر پاک و قلب عاری از معصیت و دور از آلودگی از آن استقبال کنیم و از فیوضات آن بهره مند شویم.»

وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص برجام، اظهار کرد :« وظیفه ما در دوران حساس کنونی، حفظ اتحاد ملی و حرکت در مسیر شفاف و درخشان ولایت فقیه است.»

در ادامه جلسه هر یک از اعضای شورای فرهنگی دانشگاه به ارائه نقطه نظرات خود پیرامون اجرای برنامه های مختلف فرهنگی در ماه مبارک رمضان و در زمان ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی پرداختند.

نصب بنرهای متناسب، پخش تیزر، غبار روبی مزار شهدا، تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی(ره) و دیدار با خانواده معظم شهدا از جمله برنامه های واحد در ایام ارتحال امام خمینی(ره) و سالروز فتح خرمشهر است.

نصب بنر، گرامیداشت ولادت امام حسن(ع) و عزاداری در ایام شهادت امام علی(ع)،ختم روزانه کل قرآن کریم و بیان احکام روزه در بین دو نماز نیز از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ماه مبارک رمضان است.