۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۲۸۰۱ اخبار

بسمه تعالی

بیانیه بسیج کارکنان شهید بهنام واحد دماوند درمحکومیت بدعهدی آمریکا و خروج از برجام نافرجام ...!

انقلاب اسلامی مبتنی برعزت اسلامی وشکوه دینی به رهبری مردی الهی متولد شد وبه همت عالی ملت ریشه دار واصیل، تحت بیرق اسلام ناب محمدی (ص) رشد یافت وبا رهبری داهیانه وخدایی مقام معظم رهبری دربرابر شدائد ومشکلات، ایستادگی کرد و امروز درجامعه جهانی چونان خورشید بی بدیل می درخشد و آسمان وجود هرایرانی به این کانون مهر و روشنا دارد.

و اما در مسیر زایش و رشد، این انقلاب الهی که با تفسیر فلسفه خون به نام نامی شهیدان، حیات یافت وبا ایثار اهالی کرامت حمایت شد؛ همواره با دشمنی های استکبار جهانی و صهیونیسم مواجه بود و از دامنه نکبت جهانی آنها و خیانت های آشکار و نهانشان رنج برده است وبه عیان دیده که آمریکا درهر عهدی و با تولیت هر رئیس جمهوری در رأس امور و برنامه های خود، ستیز با ملت رشید ایران را طراحی نموده است. دنیا و هر ایرانی می داند که آمریکا و هم پیمانان نادان او در منطقه از سر ترس از رشادت های ایرانی، همواره دل نگران و متزلزل اند وآمریکا به استناد شواهد و اسناد موجود درسوابق انقلاب اسلامی، بی شرم ترین، رسواترین، دغل ترین و بدنام ترین مجموعه دولت نزد مردم نجیب ایران زمین بوده و خواهد بود.

برجام نافرجام، کهنه قصه ای از قاموس بی اعتمادی به آمریکا و هم پیمانانشان بود که اگر به تدابیر مقام معظم رهبری وگوشزدهای آگاهانه معظم له توجه کافی می شد و تضمین های عملی دریافت می گردید، بی گمان امروز شاهد رونق اقتصادی، رفع بیکاری و بهبود رفاه و معیشت مردم بودیم. ولی وضعیت اقتصادی این روزها، نشانی از بهبود ندارد وبیکاری و تورم، سفره های تهی را نشانه رفته اند که اینها همه برآمده از آن است که باز هم آزموده را آزمودیم و به او اعتماد کردیم و درنهایت، بازهم ملت رشید ایران با توهین وافترای استکبار وصهیونیسم روبه رو شد.

ما بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ( استادان، کارمندان و دانشجویان بسیجی) منطبق با منویات مقام معظم رهبری، اعتقاد راسخ داریم که آمریکا دشمن سوگند خورده این ملت است وهرگز قابل اعتماد نیست والبته امروز ، اعتماد به متحدان آمریکا در قالب دولتمردان اروپایی در ادامه مسیر نافرجام برجام نیز خطایی فاحش است که امیدواریم با پشتیبانی ملی و تکیه به توانایی های جوانان این سرزمین، دولت محترم جمهوری اسلامی در سالی که مزیّن است به شعار تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی، منطبق با فرامین رهبری از استعدادها وظرفیت های بالقوه ایران عزیز بهره گیرد و با شکوفایی اقتصادی، مسیر طلایی پیشرفت را بگشاید.

ما بسیجیان اعتقاد راسخ داریم که با جهان بدون آمریکا می توان به سرمنزل مقصود رسید وآمریکا بداند که با دغل بازی و هتاکی به ساحت ملت ایران، ننگ و نفرین ابدی را خریدار شد، وهرگز نمی تواند درکسوت کدخدا به جامعه جهانی حکومت کند و ما مرگ بر آمریکا را نه تنها شعار، بلکه  باور متقن خود می دانیم و از حنجره آزادی خواهی و انسانیت دراعتراض به بدعهدی های منفعلانه آمریکا فریاد مرگ بر آمریکا را درحکم عبادت تلقی می کنیم و در مقابل بدعهدی آمریکا و خروج از برجام، انتظار داریم دولت درقالب مطالبه ملی و در احقاق حقوق ملت تلاش نماید.

والسلام علیکم ورحمه الله برکاته

مرگ بر آمریکا