پذیرش دانشجو در ۸ رشته دکتری تخصصی در واحد دماوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۲۸۰۰ اخبار

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند خبر داد

پذیرش دانشجو در 8 رشته دکتری تخصصی در واحد دماوند

انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دوره دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده‌اند، تا ساعت 24 روز یکشنبه 30 اردیبهشت 97 ادامه دارد.

مهدی ملک محمدی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به تایید دفتر گسترش آموزش عالی کشور علاقه‌مندان می توانند از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه مورخ  26 اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته محل در مقطع دکتری تخصصی اقدام کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد دماوند افزود: داوطلبان می توانند در رشته های حسابداری، مدیریت آموزشی، مدیریت رسانه، مهندسی برق قدرت،  مهندسی برق کنترل وسیستم، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، مهندسی مکانیک طراحی جامدات و محیط زیست ثبت نام نمایند.

ملک محمدی تصریح کرد: دانشجویان پذیرفته شده در این واحد دانشگاهی از شرایط مطلوب تحصیلی در این واحد برخوردار خواهند بود و امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی در دانشگاه آزاد دماوند، فراهم است و دانشجویان می توانند از تسهیلاتی نظیر برخورداری از وام های صندوق رفاه، تقسیط شهریه پرداختی، استفاده از کتابخانه، سالن ورزشی  و سایر امکانات آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی مناسب بهره مند شوند.

وی افزود با هماهنگی صورت گرفته با حوزه معاونت اداری ومالی، وام وزارت علوم، وام های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و وام‌های بعد از فارغ التحصیلی از جمله امتیازهای در نظر گرفته شده برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.