ربات آموزشی واحد دماوند با محیط برنامه نویسی گرافیکی و ارتباط WiFi به ثبت رسید

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۷۹۹ اخبار

ربات آموزشی با محیط برنامه نویسی گرافیکی و ارتباط WiFi   توسط منصور زاهدی پور دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته الکترونیک و حمیدرضا صدر منوچهری نائینی عضو هیات علمی این رشته و با تلاش مجدانه دفتر حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به ثبت رسید.

در این اختراع که نیمی از مالکیت معنوی آن متعلق به دانشگاه آزاد دماوند است، یک سیستم رباتیکی جدید در زمینه آموزش ارائه شده که می‌تواند در آموزشگاه ها و مراکز آموزش رباتیک به خصوص برای افراد مبتدی مورد استفاده قرار گیرد.

منصور زاهدی پور در خصوص محیط برنامه نویسی این اختراع گفت:« این سیستم میتواند از طریق محیط برنامه نویسی گرافیکی مخصوص به خود که بر پایه اشکال و زبان فارسی است برنامه ریزی شود.»

وی گفت:«در این محیط برنامه نویسی ارائه شده، کاربر می‌تواند بدون نوشتن هیچ دستوری و فقط با انتخاب اشکال، فرآیند دلخواه خود را طراحی و به ربات انتقال دهد.»

حمیدرضا صدر منوچهری نائینی عضو هیات علمی واحد دماوند نیز اظهار کرد:«علی رغم ابعاد کوچک، انتقال برنامه به ربات از طریق شبکه WiFi و یا Ethernet و استفاده از تکونولوژی IOT  و ارتباط با اینترنت و همچنین قابلیت ارتباط با سایر ربات ها از ویژگی های اصلی ربات ارائه شده می‌باشد.»

منوچهری گفت:«این ربات می‌تواند بستر مناسبی را برای پیاده سازی الگوریتم های هوش مصنوعی و استفاده در زمینه های صنعتی فراهم کند.»