طراحی آثار ماندگار برای آیندگان به جای غرق شدن در بازار کاسبی معماری

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۲۷۸۰ اخبار

مدیر گروه رشته معماری واحد دماوند در مراسم بزرگداشت روز معمار:

طراحی آثار ماندگار برای آیندگان به جای غرق شدن در بازار کاسبی معماری

روز سوم اردیبهشت ماه هر سال به مناسبت بزرگداشت حکیم و معمار بزرگ کشورمان، شیخ بهایی، روز معمار نامگذاری شده است.

به همین مناسبت و با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه، استادان و دانشجویان گروه معماری، مراسم روز معمار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

محمود صفری رییس، مهدی ملک محمدی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و مجید نصیری مدیر آموزش این واحد دانشگاهی به عنوان میهمانان ویژه در این برنامه شرکت کردند.

محمد قمیشی مدیر گروه معماری واحد دماوند ضمن خیر مقدم به حضار، از حسن توجه مسئولان واحد به گروه معماری و اختصاص فضای دائمی برای ایجاد نمایشگاه آثار دانشجویان این رشته تشکر کرد.

وی در ادامه در مورد محاسن معمار بودن و تاثیری که معماری می تواند بر زندگی شخصی افراد بگذارد سخن گفت و خصوصیات برخی معماران نامدار جهان را برشمرد.

قمیشی به اهمیت طراحی برای آینده اشاره و به دانشجویان توصیه کرد به جای غرق شدن در بازار کاسبی معماری، سعی در طراحی آثاری ماندگار برای آیندگان داشته باشند.

افشین پارام مدیر گروه تحصیلات تکمیلی معماری نیز در این مراسم به بیان معضلات زلزله و راه کارهای مقابله با آن پرداخت.

دانشجویان در این روز به تماشای آثار برجسته معماران پرداختند و در پایان از طرف رییس و معاون آموزشی واحد دماوند، شاخه گلی به رسم یادبود، به اساتید گروه معماری اهدا شد.